The day before >The Day<.

Idag är det den näst sista dagen på år 2011. Det känns ganska overkligt att tiden ändå har gått så fort. det var ju nyss nyår? Jaja, detta året har varit mycket lärorikt, underbart, jobbigt och speciellt. Men framförallt lärorikt och upplevelsefyllt, vilket jag är väldigt tacksam för. Jag har hittat mig själv ännu mer och vuxit som människa.

Jag har fyllt 18
Jag har gjort min första resa utomlands utan vuxet sällskap
Jag har kört bil för forsta gången
Jag har haft mitt första riktiga jobb
osv.

Nu taggar jag inför år 2012! Jag känner på mig att detta året kommer bli helt galet grymt! Jag tar studenten och sedan flyttar jag till Alanya, kan det bli bättre? Nej fyfan vad jag längtar. Det känns skönt medd ett nytt år, nya mål och planer, ja en nystart helt enkelt!

Jag har faktiskt några nyårslöften jag ska tänka på lite extra 2012;

Börja träna igen
Äta bättre
Kämpa den sista terminen innan studenten
Och löftet jag alltid har, följa mitt hjärta!
Sen har jag lovat migsjälv att komma ihåg att allt sker av en anledning.


2012, here I come!

+ - = 0

Idag gick jag upp  "tidigt" för att jobba men nej då skulle jag inte jobba idag utan imon.. Så där står jag instämplad och klar i onödan. Kul liv. Så jag jobbade idag och ska jobba imon.. Jag som tänkte handla inför nyår imon. Fan. Hur ska jag göra e frågan?
Sen ska jag bara jobba tre ggr till på donken sen e jag friiiiii! Min provanställning "har gått ut" (inte enligt kontraktet dock?) så ja, får hitta nytt. Någon som vet någon you know? Säg till mig då isf! Måste ha pengar (y)

Destiny ♥

The universe has a plan, and this plan is always in motion. A butterfly flaps it's wings, and it starts to rain. It's a scary thought. But it's also kinda wonderful. All these little parts of the universe working constantly together, making sure you end up exactly where you're supposed to be, exactly when you're supposed to be there. The right place, at the right time.

Winterbreak 2011.

Första dagen på mitt sista mitt jullov är här. Det känns faktiskt som att livet och friheten närmar sig, what a feeling. Jag har städat som fan hos pappa och ska städa idag också. Helt nytt kök så blir till att sätta in alla glas, skålar, tallrikar osv i skåpen samt fixa massa annat skit. Farmor kommer hit idag också så ska ge oss ut och storhandla mat och så inför julen. Men nu ska jag kolla lite tv innan jag drar igång! :>

Whoooop!





Mer bilder på cffc.se

Appletea ♥

Är sjuk igen, great. Fyfan. Dricker appletea och tycker smått synd om migsjälv.

Plugga til the end of time.

Herrejävlar vad jag har pluggat idag, sju timmar nonstop. Damn! Det behövdes. Nu har jag kommit en bit på layouten och de känns bra! Göttigött.

Imon blir det in till staden med syster för att köpa julklappar, hoppas det går bra, det måste det göra.

Jag pluggar fortfarande, gaaaash. Någon som vill dra ut på Fredag (btw liksom)?

Skola imon eller?

Jag ska jobba hemma på projektarbetet imorgon. Det innebär att jag ska åka till skolan och vara där i en och en halv timme för att sen åka hem igen.. Jag jobbar lika bra hemma, om inte bättre. Då kan jag ösa på musik högt ur högtalarna och koncentrera mig, det finns ingen som kan störa mig då ju haha! Jag får se om jag klarar av att skolka en lektion.. Bestämmer mig imon. Skolkar aldrig annars så ja, samvetet plågar mig en aning. Mesig jag är.
Är formodligen hemma och jobbar imon iaf, nice!

Jullovet närmar sig!

Ursäkta min frånvaro här på min fina blogg. Jag har inte haft på min dator på flera dagar, har inte orkat. Men nu är jag i skolan och sitter vid en dator så nu har jag inga bra ursäkter haha. Denna veckan som kommer nu kommer bli ganska soft.

Denna veckan
Måndag: Skola från 9.30 - 12.40
Tisdag: Skola från 12.30 - typ 14.00
Onsdag: Ledig
Torsdag: Skola 8.30 - 13.40 tror jag, sen jobb 16.30 - 21.00 (tror jag)
Fredag: Skola 8:30 - typ 14.00 (lite längre kanske?)
Helgen: Jobba och ta det vackert.

Nästa vecka
Måndag: Skola 9.30 - 12.40
Tisdag: Skola 12.30 - typ 14.00
Onsdag: Avslutning
SEN ÄR DET JULLOV!

Cok iyi/mycket bra/mucho bien/very good!

Seeeeeeeeeeeeeeegt.

Jag har inte kunnat somna två nätter i rad så har somnat typ 2-3. Lagom kul när klockan står på 6. Jaja, jag sitter hursomhelst i skolan nu och skriver reportage. Det går sådär men kunde gått sämre. Jag sitter hemma och pluggar turkiska utan problem men så fort jag ska jobba med typ reportaget vill jag hellre gå o lägga mig. WHYY? Jo för att jag vill lära mig turkiska men bryr mig inte ett skvatt om att skriva ett reportage. Smart va?

Ikväll ska jag laga biff teriyaki och ris, sen blir det sista avsnittet på bonde söker fru. Gött.

Dagens tatlim eller vad?

Sarbel Michael

Jobb fixat!

Yes, nu har jag bestämt mig vad jag ska jobba med i Alanya. Jag ska jobba för Alanya partyteam. Ska alltså sälja biljetter till beachpartyn och sådär. Det innebär att jag kommer att sälja biljetter (no shit) och festa med kunderna på beachpartyn, klubbar och partybåtarna. Lönen är kass, men jag är ju inte där för att tjäna pengar. För varje biljett jag säljer tjänar jag ca 60 kr. Mina roommates Sandra och Cassandra ska också jobba med detta så troligtvis kommer jag att jobba med dem, awesome! Arbetstiderna är helt valfria och lyckas man att sälja och ta kunderna till de restaurangerna de sammarbetar med får man gratis mat och billiga drinkar osv, najs.

Vill du veta mer om dem, se bilder, filmer elelr nått annat skoj gå in på www.alanyapartyteam.com!

Såhär beskriver de verksamheten;
"Vår organisation kallas Alanya Partyteam Organisation och under denna finns diverse hotell, stränder, båtar och företag så som Gossip Bar and Resturant, klädaffärer, väsk- och skoaffärer, smyckeaffärer och en tatuerings studio. Vart beachpartyt kommer att vara sommaren 2012 är inte helt bestämt än men vi återkommer med information senare. Det är vi som anordnar beachpartyn och andra event i Alanya."

Andra advent.

Äntligen en ledig söndag! Jag har bara degat idag.. Appropå deg, jag och mamma bakar lussekatter. Degen ligger och jäser nu, precis som jag gjort idag (;
Kanske, men bara kanske (troligtvis inte) kommer det upp bilder. Det beror på om de blir fina och framförallt på om jag orkar ta kort och lägga in dem på datorn, hehe.

Even when the sun don't shine I have faith in you and I.

Värsta dagen på jävligt länge.

Till att börja med gick jag och la mig typ halv tre på grund av att jag försökte plugga till provet (kan fortfarande inte ett skit). Sen efter ca tre timmars sömn ringer klockan osv. Jag går upp 06:20 (Jag tror att den är 07:20 av någon anledning) och kastar mig in i duschen, äter, gör mig iordning och ut till tåget. Allt detta lyckas jag göra på 25 min. När jag sen går ut regnar det inte men när jag gått ca 100 meter, tro fan att det börjar regna då! Fin som fan står jag där på Lindome station forever alone och undrar varför det inte är en levande själ i sikte. TRO FAN ATT FOLK ÄR HEMMA FEM I SJU. Jag uttäcker en kort stund senare att klockan är fucking 06:59, blir pissed off och vandrar hem igen. Nu sitter jag här, har dessutom huvudvärk och förlåt men ser inget kul eller positivt till detta. FML.

Hard work, work, work.

Skola, jobb, skola, jobb. All day, all night. Näe men typ. Jag är vääääääldigt tacksam för att jag bara jobbar 6 gånger under hela december och dessutom har jullov. Det är väldigt behövligt vill jag lova.

Idag är det den första december, det betyder att det "bara" är 6 månader och 4 (5) dagar kvar tills jag tar studenten. Det ska bli så jävla kul, underbart och skönt. Sen som ni vet så ska jag ca en vecka efter studenten bege mig till Alanya och stanna där ett bra tag. Det känns... jag kan inte ens beskriva det. Jag är helt overwhelmed av känslan jag får när jag bara tänker på det. Får snart ta tag i vaccinationerna... Det är inte så långt bota nu, bara 6 månader som sagt. Hoppas att tiden går fort!

Lite bilder från Alanya, var bara tvungen

Min profilbild

Välkommen till min blogg! Mitt namn är Emmy och jag kommer från Lindome som ligger två mil söder om Göteborg. Skriver mycket om Turkiet, min vardag, tankar och upplevelser. Träffade min kärlek i Turkiet sommaren 2012 och har sedan dess spenderat ett år i turistorten Alanya. Flyttade tillbaka till Sverige i början på 2014. Vill ni komma i kontakt med mig så kommentera här på bloggen eller skicka ett mail!

Mail: [email protected]
Instagram: emmythornelof