Mitt barns namn?

Din mammas första bokstav: W
Din mammas andra bokstav: e
Din pappas första bokstav: u
Din pappas andra bokstav: l
Din första bokstav: e
Din andra bokstav: m

Mitt barns namn blir alltså: Weulem

Fint... Ne men mitt barn ska heta Sam om det blir en kille eller Aylin om det blir en tjej :)

Voy a morir..

Jaaa mina vänner. Jag somnade idag IGEN när jag kom hem efter skolan.. Denna gången sov jag lite över två timmar. Måste sluta med detta. Men ja, det är verkligen inte så lätt när man är helt exhausted.

Lugnet efter stormen.

Idag fick jag till och med se solen gå upp. Sitter i skolan nu, tack och lov för att praktiken är slut så man får lite sovmorgon och slipper sluta halv fyra varje dag. Mitt upp i allt så sitter jag och lyssnar på Mozart.. Jag gillar faktikst klassisk musik (OH SHIT, she's crazy!). Vilken underbart sammanhängande text. Underbart. Bara tre veckor kvar till jullov! Gel gel jullov, jag behöver dig.

Under ombyggnad, som man säger!

Jag håller på med en ny design. Här har ni grunden till den tror jag.. Är alltid så osäker på om jag är nöjd eller inte. Aja, jag e så trött nu så får fortsätta med allt imorgon elelr på söndag.

Bound to you.

Måste bara dela med mig av en helt amazing låt från filmen Burlesque.

 

Sen en screenshot på Jacob från filmen igår haha... (var bara tvungen)

Breaking Dawn part 1 ♥

Idag ska jag, Frida, Oscar och Pekko på Breaking Dawn part 1! Fyfan vad fint det kommer att bli. Lovely.

Godmorgon!

Jag vaknade precis från ca 2h skönhetssömn, göttit! Är jävligt hungrig nu, så hoppas att det blir nått gott till middag idag. Imorgon ska jag upp bajstidigt. Ska dela ut enkäter i en skola kl 08.15, yay. Det betyder att jag ska gå upp 6. Inte roligt. Jaja, jag får väl gå hem lite tidigare iaf.

Nu sitter jag här igen..

Började praktiken för tjugofem minuter sen. Jag lyssnar på ett gammalt kärt band vid namn Kadawatha, de är skitbra. Upptäckte dem på Paramore-konserten, de var förband där. De är från Sverige också, vilket man inte kan tro haha. Lägger upp två låtar med dem här så blir alla nöjda och glada!

 

Smart kille.

Blondaa (Martin Ljung) är inte bara helt vild och galen, han kan faktiskt vara seriös också (tydligen).

Jag vill ha kebab NU.

Ja, jag vill ha kebab nu.. Jag vaknade 20 min innan tåget skulle gå så kastade mig in i duschen osv så hann inte äta nått. Är verkligen jättehungrig (längtar efter min kebab som jag ska äta på lunchen sen). Slänger upp lite go musik såhär på morgonkvisten iaf, enjoy!

 

 

Nu är det freeeeeeedag for real.

Mitt liv suger just nu, längtar sönder till kl 14.00 så jag kan få komma hem och sova. fml

I'm alive... tror jag.

Jag tänkte bara säga att jag är vid liv. Jag tycker denna designen är så ful och sen har jag inte tid att blogga nu, därför har jag inte gjort det på ett tag. Håller på med en ny design, Frida hjälper mig (tack gode gud för det). Imorgon blir de utgång med massa goingar, taggad! Jag lovar att lägga in lite kul på bloggen så fort jag har fixar designen och har lite mer tid.

Friday, friday friday!

Äntligen fredag. Jag ska inte göra ett skit idag. Jo, möjligtivs äta gött och kolla tv då haha. Det blir jobb hela helgen. Ska dick ut med Dagge på lördag, vi ska till Mingel.. Det var väl min lilla fredagsrapport. Ses ikväll igen.

Crazy liten unge möter Nicki Minaj.

Hhaha, en liten unge möter sin idol Nicki Minaj och blir helt vild. Ungen är för övrigt sjukt rolig. Hon sjunger vackert i slutet också ;)

Ny design.

Nu har jag som ni ser gjort en ny design. Jag är inte riktigt klar än men ville känna efter några dagar om jag vill ha den ens osv. Den e lite trökig och smått wierd men men, får väl se hur den är när den är klar. Kritisera mig, common!

Home sweet home.

Nu är jag hemma igen efter min vistelse i Hällefors (Örebro typ). Har ätit så mycket godis, mat, chips och glass så jag tror det får räcka för ett tag nu. Har säkert gått upp typ två kilo, det gjorde jag nämligen under julhelgen förra året, yeah. Men ja, snart kommer bilder på lägenheten hoppas jag! Jag har fått se lite bilder på lägenheterna i samma hus och de ser skitfina ut så jag tror att det blir en fin överraskning när bilderna kommer! YUMYUM, längtar...
Har inget mer att säga nu direkt. Kanske senare.

Min profilbild

Välkommen till min blogg! Mitt namn är Emmy och jag kommer från Lindome som ligger två mil söder om Göteborg. Skriver mycket om Turkiet, min vardag, tankar och upplevelser. Träffade min kärlek i Turkiet sommaren 2012 och har sedan dess spenderat ett år i turistorten Alanya. Flyttade tillbaka till Sverige i början på 2014. Vill ni komma i kontakt med mig så kommentera här på bloggen eller skicka ett mail!

Mail: [email protected]
Instagram: emmythornelof