How do I breathe?

How do I breathe när näsan är igentäppt? How do I breathe när... det helt enkelt inte går? Täppt näsa och psykiska problem. Nej, psykiska problem var väl att ta i men ni förstår säkert.

Jag skulle INTE släpat mig till skolan idag, fyfan mår skit haha. När jag kom hem somande jag (surprise) och det enda jag vill göra ikväll är att lägga mig i soffan återigen med en kopp apple tea i handen och glo på idol. Men, mina vänner, istället ska jag ta tåget in till Göteborg 19.55 för att kolla på något debattprogram med journalistgruppen. Han som hoppade av sverigedemokraterna kommer dit. Hoppas det blir intressant.

Tvek om jag kan jobba från 12.00-20.30 på lördag? Tvek om jag kan jobba alls. FML.


Jag vill andas in den varma, fuktiga, inandningsbara luften som finns i Alanya. Jag orkar inte.

Maskerad på hög nivå.

Testade att köra samma masker på dessa två bilder som jag har på min header. Tycker att dom ser ganska coola ut. Vilken bild e snyggast?



Liten Alanya-update.

För er som inte vet (vilka det nu skulle vara) så ska jag bege mig till Alanya, Turkiet efter studenten och stanna ett bra tag. Anyway. Vi är och förblir tre stycken som kommer att åka tillsammans (jag, Sandra och Cassandra). Ni kommer att få höra mer om dem i framtiden. Vi har i alla fall hittat en sjukt grym lägenhet, hoppas vi får den. Tänker inte tala om allt bra med den för då kommer ni bli för avundsjuka, och det vill vi ju inte, eller hur? :D
Vi har också bestämt oss för att skippa restaurangbranschen och satsa på biljettföräljning istället. Det innebär att vi säljer biljetter till beachpartyn och partybåtar under dagstid och på kvällen jobbar vi på partybåtarna eller på beachpartyn. Hur najs låter inte det? Detta var en kort liten update, kommer säkerligen att berätta mycket mer om allt någon gång och sen kommer det ju massa ny info också. Jusste, vi drar någon gång i mitten av juni, can't wait!

Tro det eller ej.

Jusst det, tro det eller ej! Emmy Thörnelöf har skrivit klart talanalysen och lämnat in den. Blev inte så nöjd direkt men jaja. Nu är den ur vägen i alla fall. Jag mår inte alls bra.. Har gått omkring med mjukisbyxor, tshirt OCH onepiece sen jag kom hem och frusit. Mina ögon rinner som fan, bihålorna känns inte okej och hjärnan helt mosig. Tummen upp för mitt liv! Det enda pisitiva just nu är att jag har äkta apple tea att dricka, sjukt jävla gott är det.

Vart du än är kommer jag att vara där.




Vet inte om någon ser var det är för tecken, men det är i alla fall mitt stjärntecken (virgo). Ville bara spara det någonstans och så blev det här. Har förövrigt sovit i tre timmar, vaknade nyss.

Yay... not.

Så har man gått och blivit lite sjuk. Härligt. Sitter just nu i skolan och skriver om mattehistoria, och ja det är lika roligt som det låter. Tur att det är sista lektionen nu i alla fall.. Snart bär det av hemåt, till min mysiga soffa och min älsklingsfilt! Ska göra något gott att äta och apple tea också, måndagar är faktikst ganska bra detta läsåret måste jag säga. Hörs ikväll I guess.


Here we lay face to face once again. And even though you're here it feels like you are million miles away.


Visar du mig vägen från en pararell värld?

Trying to think of something, anything, just to keep me from thinking of you.
But you know it's not working out 'cause you're all that's on my mind.
One thought of you is all it takes to leave the rest of the world behind.

Jag har sibirisk istid fast på insidan.

Time is moving fast but not fast enough so I'm speedin', speedin', speedin'. Om jag ändå kunde fast forward irl..

Just nu är jag jävligt trött. Ska gosa ner mig i min säng, lyssna på musik och hoppas att jag somnar fort. Desto mer sömn, desto fortare går tiden, eller hur? Jag vill gå i ide lagom till studenten. Tack o hej, munter tjej.

Allt jag vill ha är det.

Jag hittade några gamla, fina och saknade låtar med Gavin Degraw idag. Har lyssnat på dem i flera timmar nu.
Musik alltså - Vet inte hur man lägger upp ljudklipp här på blogg.se så skriver upp låtarna istället så får den som orkar och vill söka på dem på youtube! :)

Just Friends
Cheated on Me
Belief
More than Anyone
Follow Through

Jobbig uppgift?

Har kommit ungefär halvvägs på min antiken-uppgift. Har skrivit fyra datorskrivna sidor snart och allt är bara svammel, men det är ju iallafall ord som jag kan lämna in och hoppas på det bästa. Hoppas jag får G i alla fall. Jag får väl sitta uppe halva natten med skiten och få det gjort, för tänker inte lägga en eftermiddag/kväll till på detta! BLÖ. FML. Frida Liljeberg, hur långt har du kommit?

Ben o yerde özledim.

Jag saknar det bara när jag andas
Jag behöver bara vara där när mitt hjärta slår
Alla färger därifrån är de färger jag blöder


Jag vill inte, jag orkar inte, tummen upp!

Sitter i skolan nu. Vi har projektarbete och jag vet vilket tema mitt projekt ska ha, det ska behandla resor. Dock är det sjukt svårt att veta exakt vad jag vill göra.. Insperera, göra en reseguide eller både och? (o.s.v.)

Sen har jag en del uppgifter att göra.

- En essä i samhällskunskap b som ska handla om någon världskonflikt. Jag har valt kurdkonflikten, det är det enda jag har gjort på den uppgiften hittills.
- En fet talanalys i svenska c.
- En fet uppgift i historia a om antiken (Rom, Athen, Sparta).

Har knappt börjat på någon av dessa, måste göra det. Jaaaaa, jag ska!

Bilder från paradise.

Finns mycket fler bilder på facebook, orkar inte lägga upp fler bilder här på bloggen just nu. Min vecka i Alanya var i alla fall underbar och jag kan inte vänta tills jag får åka dit igen.

Keep belive that everything happens for a reason.

If you get the chance, take it.
If it change your life, let it.
Nobody said it'd be easy, they just promised it would be worth it.
I took the change and it changed my life.

This is not where we belong.

Är nu i Sverige, vill hem till Alanya igen. Det känns förjävligt faktiskt. Får väl hålla ut i 9 långa, kalla, mörka månader, för sen åker jag tillbaka where I belong! Bilder kommer upp senare. Det var allt för mig for now.

Hot.

Hejö det ar varmt, som fan. Vi har de awesome, solar, badar, har kul osv. Langtar verklıgen ınte hem tıll pıssvadret, helvete fıfan. Ses snart.

Alanya here we come!

Det pissregnar men lika glad för det är jag för jag ska till Alanya! FYFAN VA GÖTT. Har packat det som går att packa och ska snart hoppa in i duschen och sedan packa resten. Fick dock inte ledigt från skolan men aja.. En veckas ogiltig frånvaro klarar jag (;

See you later!

Sluta tänk så mycket people.

Ibland måste du sluta tänka så mycket och gå dit ditt hjärta för dig.

Stereo hearts.

Kollade på Seven idag i skolan, hemsk men bra. Efter filmen åkte jag hem, då var klockan ungefär 12. Sen dess har jag ätit, fixat med musiken på iPoden, laddat batterierna till kamerorna och lite sånt. Ikväll ska jag börja förbereda ännu mer inför avresan till Alanya. Jag och Michan får skjuts till Landvetter av min käre far ungefär 13.00 på onsdag. Innan dess ska jag få ledighetslappen påskriven av rektorn, packa, ta farväl av nära och kära osv. Taggad till tusen!

Premiär, what a feeling.

Till att börja med; tack till alla som har gratulerat mig idag! Än sålänge är det lite över 130 pers tagit sig tid och kraft att göra detta, blir så sjukt glad

Sen så kollade jag på Idol premiären idag, hade inte så höga förväntningar direkt. Men vad händer då? Jo det är med tre personer som är så sjukt jävla amazing! Jag skulle lätt kunna se den trion i topp tio. En tjej, kom in med dreads, trolltänder och räls, en egenskriven låt och lät som en ängel, och låten va grym också. Jävlar alltså.

4 september.

Nu är jag 18 år och kan göra vad jag vill (nästan). Jävlar vad skönt. Kollade just på I Am Number Four, den va sådär.

Although I made up my mind my heart is refusing me.



Tycker att melodin och texten är amazing + att hon sjunger me sån känsla och ja, jag gillar denna låt skarpt.

Fredagsmyyys.

Det är Fredag idag och jag är ganska glad. Har precis bakat mototskaka, ska städa mitt rum och resten av lägenheten snart och så hade jag tänkt att fixa lite ny musik till min ipod. Ikväll blir det middag och film med syster och mamma, mys. Gött att bara slöa efter fem dagars skola!
Imorgon ska jag äntligen få träffa min fina pojkvän som har varit i Turkiet en vecka, vi ska shoppa lite och sen blir det pizzahut, tror jag. alltså vem vill ens läsa om mitt vardagliga liv? Varför skriver jag inte nått roligt egentligen? Jag kan ju dela med mig av ett skämt min lärare sa idag helt random på lektionen: Bättre att ha en daim i handen än en plopp i byxan. HAHA, sen sa han "bajsbrunt är ju skitfult".

Men nu ska jag försöka att plugga en aning (eller inte)? Kanske dyker upp något kul senare ikväll.

What are words if you really don't mean them?

Lies.

Min profilbild

Välkommen till min blogg! Mitt namn är Emmy och jag kommer från Lindome som ligger två mil söder om Göteborg. Skriver mycket om Turkiet, min vardag, tankar och upplevelser. Träffade min kärlek i Turkiet sommaren 2012 och har sedan dess spenderat ett år i turistorten Alanya. Flyttade tillbaka till Sverige i början på 2014. Vill ni komma i kontakt med mig så kommentera här på bloggen eller skicka ett mail!

Mail: [email protected]
Instagram: emmythornelof