lazy day

Har dåligt samvete för att jag har suttit inne hela dagen trots att himlen är klarblå.. Och istället för att plugga har jag läst massor om Turkiet och kollat massa grejer kring Alanya och sådär (ska inte gå in på detaljer för er skull). Och inte är naturen klar, inte projektrapporten heller.. Jag är nog sämst i världen på att plugga!

I torsdags var det exakt två månader kvar tills jag och Cassandra åker iväg till Alanya (och till Fridas födelsedag)! Jag fattar inte att det är såpass kort tid kvar.. Minns det som igår när det va typ 7-8 månader kvar. Dessa två månader kommer flyga förbi in full speed.

Jag är väldigt hungrig nu så ska gå och göra lite couscous grejs och kyckling, gottis!
Kommentarer
Frida säger:

Ah, min nittonde födelsedag. Kommer att bli en viktig milstolpe i mitt liv.

2012-04-16 | 01:01:15
Bloggadress: http://fridaliljeberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Min profilbild

Välkommen till min blogg! Mitt namn är Emmy och jag kommer från Lindome som ligger två mil söder om Göteborg. Skriver mycket om Turkiet, min vardag, tankar och upplevelser. Träffade min kärlek i Turkiet sommaren 2012 och har sedan dess spenderat ett år i turistorten Alanya. Flyttade tillbaka till Sverige i början på 2014. Vill ni komma i kontakt med mig så kommentera här på bloggen eller skicka ett mail!

Mail: emmythornelof@live.se
Instagram: emmythornelof