till er som oroar er

Såhär ser läget ut nu; "Alanyapolisen är nöjda med sitt levererade resultat med att hålla den organiserade brottsligheten under kontroll och även minskat den i samband med att invånarna och besökarna blir fler och fler. Alanya är nu en av de städer som räknas som säkrast inte bara i Europa utan i hela världen." Så ni som kommer att oroa er för mig när jag är i Alanya, take a chillpill! (pappa, mamma, mormor, farmor)

I morse fick jag ett sms från travellink (där jag bokade flygbiljetterna) att det skett ändringar i flygtiderna.. Så jag var tvungen att ringa upp dem och tjöta två gånger och det slutade med att vi nu kommer att få vara i Berlin 7 timmar istället för 3, kul! Men men, det var meant to be så jag är glad ändå :> Kommer fram till Antalya 23.40 vilket betyder att vi kommer vara i Alanya typ 2 på natten, snark (däckmode i sängen dirr?).
Kommentarer
Frida säger:

Emmys lista över när det är okej att prata i telefon:

1. Om det handlar om Alanya.

2.

3.

4.

5. Om man det inte gick att boka körlektion via dator.

2012-04-10 | 19:17:38
Bloggadress: http://fridaliljeberg.blogg.se/
Frida säger:

Lägg till "Fråga om skjuts" på nummer 4.

2012-04-10 | 19:18:25
Bloggadress: http://fridaliljeberg.blogg.se/
Emma säger:

Hahaha Fridas kommentarer!Jag kommer vara lite orolig för dig. Men så länge du uppdaterar bloggen så vi vet att du lever :)

2012-04-10 | 20:26:10
Bloggadress: http://grannis.blogg.se/
Dagge säger:

Surt... Haha värt, de är ju säkert och bra.. eller något! Haha^^ längtar tills bilderna av lägenheten kommer!(:

2012-04-10 | 23:12:38
Bloggadress: http://www.http://mysweetestthings.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Min profilbild

Välkommen till min blogg! Mitt namn är Emmy och jag kommer från Lindome som ligger två mil söder om Göteborg. Skriver mycket om Turkiet, min vardag, tankar och upplevelser. Träffade min kärlek i Turkiet sommaren 2012 och har sedan dess spenderat ett år i turistorten Alanya. Flyttade tillbaka till Sverige i början på 2014. Vill ni komma i kontakt med mig så kommentera här på bloggen eller skicka ett mail!

Mail: emmythornelof@live.se
Instagram: emmythornelof