Flyg / Flight

Har under ca 2 månaders tid haft lite koll på flygbiljettspriser till Antalya. Har kollat från både Göteborg och Köpenhamn. Priserna verkar gå lite upp och ner men ökar succesivt. Frågan är om jag ska satsa på en sista minuten, försöka åka via resebolag eller boka nu? Någon som har något gott råd? Tror ni att priserna kommer stiga mer och mer eller kommer de att gå ner igen? Ska jag åka från Göteborg eller Köpenhamn?
 
Heeeeeeeeelp meeeeeeeee someone!
Kommentarer
Rebecka säger:

Med Pegasus Airlines är det dyrare att boka sista minuten. Turkish Airlines vet jag inte riktigt förutom att biljetterna brukar ta slut och man har en konstig mellanlandning i typ Tyskland när man köper sista minuten av dom.

Svar: Tack för infon, får se hur jag gör.. Ska prata med de olika resebolagen som sagt! :)
Emmy Thörnelöf

2013-04-24 | 06:54:24
Bloggadress: http://xbecka.blogg.se
Emma säger:

När jag skulle boka flyg till Texas så fick jag veta att sista minuten aldrig blir billigare på flyg utan bara på hotellen. Flygbiljetter kan tydligen bara bli dyrare. Det är vad de sa på Resia till mig. Tyckte det lät skumt men kändes som att det stämde sedan.

2013-04-24 | 23:25:05
Bloggadress: http://grannis.blogg.se
erika säger:

Om man endast ska ha flygbiljett så åker man ju oftast reguljärflyg och då är det bäst att boka så tidigt som möjligt, det blir dyrare ju mindre platser som finns på flyget :) alltså som t.ex. turkish airlines eller pegasus.

2013-04-25 | 01:50:44
Dagge säger:

Har ioförsig inget om de att göra men jag har hört att du ska rensa din historik och dina cookies, för sidan registrerar att du har vart inne tidigare och ökar därför priset, vet inte om de stämmer men de är vad jag har hört! (:

2013-04-25 | 13:27:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Min profilbild

Välkommen till min blogg! Mitt namn är Emmy och jag kommer från Lindome som ligger två mil söder om Göteborg. Skriver mycket om Turkiet, min vardag, tankar och upplevelser. Träffade min kärlek i Turkiet sommaren 2012 och har sedan dess spenderat ett år i turistorten Alanya. Flyttade tillbaka till Sverige i början på 2014. Vill ni komma i kontakt med mig så kommentera här på bloggen eller skicka ett mail!

Mail: [email protected]
Instagram: emmythornelof