iPad 2 32gb till salu!

Vaknade lite innan tre idag, på eftermiddagen. Vad fan hände där? Har vänt helt på dygnet.. Har ni tänkt på hur lätt det är att vända på dygnet men hur svårt det är att vända tillbaka det? Gud..
 
Jag säljer min iPad 2 32 gb! Vet du någon som är intresserad eller är du intresserad själv, hör av dig! Jag har knappt använt den och den är vit. Har även ett läderfodral till den som medföljer.
 
Kommentarer
Frida säger:

Åh tack! :D Det är egentligen inte jag som gjort själva grunddesignen riktigt, utan jag har lagt till en massa till och från. Men ska försöka ta reda på hur jag gör det där mellanrummet ;)och reklamannonserna lägger jag INNAN i kodmallen, och inte efter den. Annars hamnar de ju på headern och det är la inte så himla snyggt ;)

2013-01-30 | 15:02:20
Bloggadress: http://keishas.blogg.se
Frida säger:

...innan head menar jag, blev lite fel där såg jag nu ;)

Svar: Tack så mycket! :)
Emmy Thörnelöf

2013-01-30 | 15:02:58
Bloggadress: http://keishas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Min profilbild

Välkommen till min blogg! Mitt namn är Emmy och jag kommer från Lindome som ligger två mil söder om Göteborg. Skriver mycket om Turkiet, min vardag, tankar och upplevelser. Träffade min kärlek i Turkiet sommaren 2012 och har sedan dess spenderat ett år i turistorten Alanya. Flyttade tillbaka till Sverige i början på 2014. Vill ni komma i kontakt med mig så kommentera här på bloggen eller skicka ett mail!

Mail: [email protected]
Instagram: emmythornelof