Men herregud

Slutade tack och lov tidigt idag. Sov i hela tre timmar när jag kom hem, fail. Jag som skulle fånga dagen.. Bokade precis transfer från flygplatsen till Alanya, det gick på endast 27 lira (98 kr). Jävligt billigt tycker jag (känns som jag fyndat = utlöste positiva endorfiner i min hjärna och nu känner jag mich lyckad).
 
- 13 dagar kvar tills jag åker
- 8 arbetsdagar kvar
 
Kommentarer
Annie Lindell säger:

Vilka bokar du hos? För de var verkligen ett bra pris du fått tag på :)

Svar: 724transfer.com! :) De kom precis i tid och var hjälpsamma sist jag åkte med dem, sjukt billigt också. Tummen upp!
Emmy Thörnelöf

2013-05-25 | 20:05:54
Bloggadress: http://anniel.blogg.se/
Annie Lindell säger:

Det är verkligen ett toppen pris du har fått jag har bara tidigare åkt med dem som heter nästan likadant, 247transfer. Men de är sjukt dyra särskilt nu när jag ska åka själv.

Men hur hittar man dem vid flygplatsen?

Svar: De står med en skylt som det står "724transfer" på tror jag. Har bara åkt med dem från Alanya till flygplatsen dock. De har ju mitt nummer om de skulle krisa :)
Emmy Thörnelöf

2013-06-01 | 11:36:42
Bloggadress: http://anniel.blogg.se/
Annie Lindell säger:

Tack för dina svar :) De löser sig säkert för mig med, Antalyas flygplats är ju inte särskilt stor så vi bör nog hitta varandra :)

Svar: Det gör det sakert. Han som hamta mıg rıngde tıll och med :)
Emmy Thörnelöf

2013-06-02 | 13:59:51
Bloggadress: http://anniel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Min profilbild

Välkommen till min blogg! Mitt namn är Emmy och jag kommer från Lindome som ligger två mil söder om Göteborg. Skriver mycket om Turkiet, min vardag, tankar och upplevelser. Träffade min kärlek i Turkiet sommaren 2012 och har sedan dess spenderat ett år i turistorten Alanya. Flyttade tillbaka till Sverige i början på 2014. Vill ni komma i kontakt med mig så kommentera här på bloggen eller skicka ett mail!

Mail: [email protected]
Instagram: emmythornelof