Up up here we go!

Om exakt en vecka (EXAKT) sitter jag på ett plan påväg till mitt kära Alanya. Jag längtar så fruktansvärt mycket! Sol, värme, bad i ett 29 gradigt medelhav, mysiga restauranger varje kväll, hotellfrukost, stekhet asfalt, underbara människor, Alanyas hamn om natten, utsikten från den gamla borgen, party och hårda hotellsängar. Detta blir den första resan jag gör utanför Sverige själv, alltså utan någon vuxen. För ja, jag räknas ju faktiskt som "vuxen" snart, på söndag fyller lilla Emmy 18 år. Men ja, Alanya here we come!
Vädret veckan jag och Michan ska befinna oss i Alanya;

Kom inte på någon bra rubrik.

Idag efter skolan någongång fick jag lust att fota, såg bilderna framför mig och tänkte yes nu kör vi! Dock insåg jag att det är svårt att försöka vara modell på sina egna bilder osv, men vad gör man när man är ensam hemma liksom? Det resulterade i några få "bra" bilder. Vissa mer konstiga (alltså mer konstaktiga, hehe) än andra = varning för egobilder. Enjoy mig mina vänner!

Jag gråter bara i regnet.

Jag kan inte hjälpa det men jag tycker att den här låten är så sjukt fin. Därför ville jag dela med mig av den till er som av någon anledning har missat den.

Underbart.

Jag har bestämt mig, jag hoppas av Engelska C kursen. Jag vet att ni kommer att tycka att jag är dum som gör det och ja jag vet att den är jätte bra att ha osv. Men jag kände att jag inte kommer palla att gå den, av många anledningar. Måste jag ha den kursen någon gång i livet får jag väl läsa den då? Så svårt är det liksom. Det känns i alla fall som en tyngd har lättat från mina axlar och jag behöver inte tänka på det längre, underbart.

När hjärtat och hjärnan är i krig med varandra, vad är då bäst att göra? Sjukt svårt ibland men jag tror att man vinner på att lyssna till sitt hjärta i 95% av fallen, så gör det.

Femtiotre.

Ni som har blogg (blogg.se), är 53 unika besökare på en dag bra? Har inte en jävla aning nämligen :)

Alanya 2011 ♥

Jag var i Alanya med mamma och Nelly i slutet av april det här året. Det var min andra gång. Jag ska dit snart igen med Michelle, den 7 september om jag ska vara exakt. Jag är totalt galen, jag älskar det där stället! Har till och med råkat kalla det för "hem" flera gånger, haha. Jag tänkte ladda upp några bilder från den senaste resan och sen lovar jag att jag kommer ladda upp massvis med bilder när jag kommer hem därifrån nästa gång :)Så vad är på gång?

Yes, äntligen är min header på plats. Hoppas att ni gillar den.

För övrigt så lyssnar jag på Stjärnorna finns här med Kapten Röd, en jävligt bra låttext måste jag säga. Ni alla borde ta er tid att lyssna noga på den låten, det är den värd.

Jag vill inte att världen ska se mig för de kommer inte att förstå.

Jag känner att ödet är i våra händer och jag vägrar släppa taget.

Personlighetstest.

Jag gjorde ett personlighetstest på http://se.41q.com/ och resultatet är chockerande likt mig. Gör det du också och bli lika chockad som jag? Låt mig veta vad du tyckte om ditt resultat :)


This is me;

Personlighet: Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

 


Här är en förklaring på orden:

Extraversion: Uppmärksamheten främst riktad mot yttervärldens människor och ting.

Introversion: Uppmärksamheten främst riktad mot den egna inre världens idéer och intryck.

Sinnesförnimmelse: Tar informationen via de fem sinnena och ser det befintliga.

Intuition: Tar informationen via "det sjätte sinnet" och ser det möjliga.

Tanke: Fattar beslut grundande på logik och objektivitet.

Känsla: Fattar beslut grundande på personlig värdeskala.

Bedömning: Föredrar att leva på ett planerat och organiserat sätt.

Perception: Föredrar att leva på ett flexibelt och spontant sätt.

 

 

Hej, här har ni mig.Hej allihopa! Jag heter Emmy och tröttnade på nattstad som jag bloggade på innan jag skaffade den här bloggen. Jag hoppas att blogg.se är bättre och att det här inte är den sista gången du är här! Tja, det var allt för mig just nu, ha det vackert.


Min profilbild

Välkommen till min blogg! Mitt namn är Emmy och jag kommer från Lindome som ligger två mil söder om Göteborg. Skriver mycket om Turkiet, min vardag, tankar och upplevelser. Träffade min kärlek i Turkiet sommaren 2012 och har sedan dess spenderat ett år i turistorten Alanya. Flyttade tillbaka till Sverige i början på 2014. Vill ni komma i kontakt med mig så kommentera här på bloggen eller skicka ett mail!

Mail: emmythornelof@live.se
Instagram: emmythornelof