Lycka

Jag har fått tillbaka min gnista igen! Jag går runt och ler och känner verkligen glädjen komma inifrån och den tar sig ända ut i fingertopparna (om inte flera meter ut från min kropp)! H-e-r-r-e-g-u-d. Det var längesen jag kände såhär. Vet inte hur jag ska beskriva hur jag känner just nu.. Det går nog inte. Nu undrar ni säkert vad som har flugit i mig..? Jag kände igår att "nej nu är det nog" och så bokade jag en biljett till Turkiet. Känslan när man låter magkänslan och hjärtat vinna över hjärnans praktiska ord är faktiskt oslagbar (you should try it sometime).
 
Jag brukar ju alltid säga att man ska gå efter magkänslan och att man ska följa sitt hjärta. Dock är det lättare sagt än gjort som säkert så många andra vet. Jag känner i alla fall att jag är värd att få vara lycklig och lycklig är jag tillsammans med honom. Får bara två veckor hos honom men det är bättre än inget! Jag kan förhoppningsvis leva på det tills vi ses nästa gång. Hoppas. Jag tänker inte tala om när jag ska åka än, men jag kan ju säga att jag tänker åka i februari. Snart ska jag och min fina få hålla om varandra igen. Längtar till månen och tillbaka, haha.

 

Igår kväll

Igår kväll hände det grejer. Jag träffade (nästan) alla mina saknade vänner! Var verkligen kul att se dem igen, tack allihopa för en trevlig kväll :)
 

Back in Göteborg

Då var man tillbaka på hemmaplan.. Känns både bra och mindre bra. Tycker dock själv att det är dags att ta nya tag och börja fixa lite i mitt rum igen (göra klart det som påbörjats), söka jobb på plats och sådär. Ska bli kul att träffa de gamla godingarna också! Saknar dem. Så det blir utgång imon, dock blir det inget drickande för mig med tanke på min ekonomiska situation haha! Men sällskapet är ju awesome så det kommer att bli jättekul ändå :)
 
Jag vet att jag är SÄMST på att lägga ut bilder.. Skäms på mig. Och jag har sagt förr att jag ska bättra mig på den punkten men gör jag det, svar nej.. Problemet är att jag är lat och ska jag lägga upp en bild vill jag att den ska vara fin. Har ju en instagram där jag lägger upp lite bilder för de som är intresserade; emmythornelof
 
Okej, nu ska jag testa mig själv. Jag ska verkligen försöka att ta bilder imorgon och lägga ut här. Menn lovar inget (vill inte bryta ett löfte).

Hjälp

Funderar på att specialisera mig på ett eller några få områden att skriva om här på bloggen. Vad vill ni läsa? Det finns ju inte direkt något jag är jättebra eller så, så lite svårt att ha en tecknar-blogg, matblogg, träningsblogg, modeblogg osv.. Jag är ju lite av allt kan man säga och det kanske blir tråkigt att läsa om halvdana saker hela tiden? Nä, jag får fundera lite till på detta.. Inte lätt. Men som sagt, skriv gärna om det är något speciellt ni vill läsa om eller vad som helst :)

God Jul allesammans!

Idag är det julafton och dagen har varit bra. sorgligt nog hat jag inte kunnar ge familj och vänner några julklappar, känns jättetrist men vad ska man göra? Har däremot fått några som jag är jätteglad över! Fick nya hörlurar, pengar, målar/ritgrejer, smink, bodylotion, kortlek och sen har jag en julklapp kvar hemma :) Har inte så mycket mer att säga idag mer än att jag hoppas att alla har haft en riktigt god jul med mycket värme, skratt, familj och mat!

Jag har Wi-Fi!

Äntligen har jag Wi-Fi och kan surfa fritt igen. Jag gillar ju inte att skriva på telefonen heller.. Det går så långsamt och det jag vill säga bli oftast mer kortfattat än om jag hade skrivit på datorn. JAG KAN KOLLA SUPERNATIONAL IGEN! Har saknat det som fan.
 
Det var med både glädje och sorg jag lämnade Sundsvall, Matfors, Lucksta, Västermarken, Matilda och gården med djur och familj osv. Kommar sakna Matilda och allt såklart, men det var kul att se mamma, sydter, mormor och Sören igen! Ska bli mysigt att komma till Lindome och träffa pappa, Maria och Felix, vännerna och se den gamla skithålan igen. Trots att jag inte är på topp och lite tråkiga saker så hoppas jag på en såndär fin jul som vi brukar ha med mat, familj, Kalle Anka och paket. Det blir bra. Och ska bli skönt att inleda ett nytt år. Lämna det mindre bra sakerna som hänt i år bakom sig och ta med sig alla de bra! Kommer nog att skriva ett inlägg om det gångna året på tisdag eller onsdag?
 
 
Är väldigt ledsen över att jag varit så inaktiv och tråkig här på bloggen, men så blir det ibland. Men nu är jag tillbaka! :)

Söndag och andra advent

Tänk vad tiden går fort ändå.. Det känns som att det går segt för stunden men inte känns det som att det har gått nästan ett år sen nyår. Ändå har det hänt så otroligt mycket sen dess. Mitt liv är totalt förändrat sen ett år tillbaka.
 
Då och Nu:
Student - Arbetslös
Hade jobb - Fortfarande arbetslös
Singel - Upptagen
Mogen - Mer mogen
 
 
En del saker var bättre för ett år sedan, jag hade pengar och en sysselsättning. Dock är jag ändå nöjd med vad som hänt under året och vart jag står nu, det enda som fattas är ett jobb (pengar). Det känns ändå som att jag går framåt och nästa år blir jag vuxen på riktigt, 20 år liksom. Jag vill ju verkligen jobba på båt för det hade passat mig helt perfekt. Synd bara att man måste vara minst 21.. Det är väl bara att vänta och försöka att hitta på något med dessa två åren (på jobbfronten alltså).
 
 
Ett litet tillägg. Darin är en otroligt fin människa, önskar att det fanns fler som honom på denna jord.
 
Jag i augusti 2011                                                                Jag i september 2012

Galna drömmar

Alltså jag har helt urflippade drömmar lite då och då men den jag hade i natt slog fan alla rekord! Och natten innan denna så drömde jag att jag kunde flyga men max ca två meter över marken osv. Men i alla fall, tillbaka till drömmen i natt. Jag drömde att jag reste tillbaka i tiden och fick se vart Aids kom ifrån från början.. Och nu ska ni få höra! Det kom från noshörningar (hahaha). Men det var inte deras fel att det spred sig, det va en isbjörn som satte på en noshörning eller nått och då fick isbjörnen Aids i pälsen. Sen gick isbjörnen och badade i en sjö och förde sjukdomen över till vattnet som alla djur sedan drack av. Så det är isbjörnens fel att det finns Aids idag. Sen helt plötsligt skulle jag åka från djungeln till Köpenhamn vidare till Turkiet. Helt galet lite "flygplats" i ett berg? Asså jag fattar ingenting.
 
Inte nog med detta, jag har vaknat båda nätterna.. Första natten vaknade jag vid 5-6 tiden och skulle ringa till Hasan och berätta att jag kunde flyga (jag var ju helt övertygad om att jag kunde flyga så jag va i extas när jag vaknade). Jag tog telefonen och vaknade till av ljuset, då tänkte jag "vad fan håller jag på med?" och somnade igen. Denna natten vaknade jag 02.34 och skrev på anteckningar "visst visst visst vi säger så va hörs hejdå". En liten detalj bara, jag såg detta nu på eftermiddagen att jag hade gjort det, jag mindes alltså inte att jag gjort detta förrän jag såg det nu. Herregud säger jag bara. Vad kommer hända inatt undrar man?

Min profilbild

Välkommen till min blogg! Mitt namn är Emmy och jag kommer från Lindome som ligger två mil söder om Göteborg. Skriver mycket om Turkiet, min vardag, tankar och upplevelser. Träffade min kärlek i Turkiet sommaren 2012 och har sedan dess spenderat ett år i turistorten Alanya. Flyttade tillbaka till Sverige i början på 2014. Vill ni komma i kontakt med mig så kommentera här på bloggen eller skicka ett mail!

Mail: emmythornelof@live.se
Instagram: emmythornelof