Günaydin

Godmorgon på er! Vaknade nyss o va så jävla hungrig så jag gick upp o gjorde frukost, mums. Sitter här helt ensam i vardagsrummet, ganska fridfullt (bortsett från att turkar har musiken på volymx100 i sina bilar). Jag vill till stranden nu men jag e ju den enda som är vaken än så länge, hehe.

Solen skiner från en blå himmel som vanligt och termometern visar på 31 grader :) Blir en fin dag, vill bada nuu! Jag ska förresten försöka få några bra bilder på migsjälv eftersom att det verkar som att det finns några som saknar mitt fejs ;)


Sist men inte minst, en bild på gullet;

Nämen äntligen lite bilder!







Mer bilder finns på facebook, dock kan bara mina vänner se dem.

Dimcay och Aquapark på en och samma dag walla

Idagg hyrde jag, Cassie, Ovve och Dagge två moppar och körde till Dimcay och sen till Aquapark. Det va så jääääävla roligt att köra moppe igen, dock är ju trafiken här helt galen men vi klarade oss fint. Kom hem för typ tre timmar sedan eller nått sånt och sov ett bra tag. Vaknade för en timme sen kanske och åkte och lämnade tillbaka mopparna.. Saknar min moppis redan.. :( Oscar, Filip och Anton kommer ju för fan hit idag! DÖR. Ska bli askul.

Jag har en liten "hemlis" att dela med mig av, döda mig inte nu.. Men jag har (såklart, skit också) hittat en söt liten turk. Shame on me. Såg honom redan första dagen och föll som en liten.. något. Nu blir ni nyfikna va? ;) Muhahaha! Bild kanske kommer inom en snar framtid. Heheh (a) (Pappa och farmor bli inte rädda nu)

Hot, hett, varmt och kul

Tjohej! Idag har jag, Cassie, Dagge och Olivia legat o jobbat på brännan vid ett poolområde som heter Begonvil. Det var varmt som fan och när man skulle hoppa ner i poolen va den ju för i helvete lika varm (om inte varmare) som luften. Sen när vi kom hem städade vi lite grann, vilket verkligen behövdes. Mammas och Nellys sista kväll här i Alanya idag så ska äta middag med dem på Ottoman House typ halv 9. Jag är säääämst i världen på att uppdatera och ta kort osv, jag vet. Kul Alanyablogg man har, hehehe. Men det viktiga är väl att jag har kul på plats och inte hänger vid datorn eller? Jusste, imon (?) kommer Filip, Anton och Oscar hit, ska bli fett kul!

Det var väl allt för mig for now. Några frågor? FRÅGA! :>

Jag lever faktiskt

HEEEJ! Äntligen internet, dock inte hemma.. Vi sitter på en restaruang och tattar av deras internet hehe. Den första veckan i Alanya har varit mer händelserik än typ ett halvår hemma.. Ett äventyr varje dag. Det är typ 32 grader här nu och som kallast på natten är det väl typ 25? Varmt är det i alla fall. Jag varken hinner eller orkar skriva mer nu tyvärr, får göra det nästa gång jag får tillgång till internet och har tid. Allt jag ville säga for now var egenligen att jag lever och allt är bra!

jag dör

Ska bara packa klart, försöka få lite sömn och sen åker vi. Säger som Mjöda; hej sol

ALANYA HERE WE FUCKING COME!

fullt ös men inte medvetslös!

Idag är min sista dag hemma i Sverige på ca tre månader. DA FUQ. Vad hände där!? Jag har i alla fall en del att göra idag. Vaknade kl nio av att någon borrar på volym en miljon och att en gräsklippare kör fram och tillbaka utanför mitt fönster. Inte så jätteskönt uppvaknande kanske men vad gör man? Jag har småpackat lite under morgonen och fixat lite stuff.. Snart ska jag fixa med musik och sen måste jag ta mig upp till pappa för att hämta en glömd laddare. efter det ska jag till apoteket o inhandla lite saker. När jag gjort det bär det av in mot Göteborg för ytterligare lite fix och småshopping! Japp, så är det.

Återkommer säkert senare!

Ny header inför sommaren

Jag vill byta ut min header mot en "Alanya-header" innan jag åker. Vet dock inte om this is the one, det återstår att se. Jag jobbar på den och den nya "designen". Ville bara upplysa er om detta så att ni inte undrar varför det ser ut som det gör!

fredag igen

Nu börjar det pirra lite i magen. Har fortfarande lite småsaker att göra innan avfärd. Började packa igår och kom ändå en bit på väg. Herre min jösses, nu är det bara tre små dagar kvar tills jag och Cassandra sätter kurs mot Alanya! ska bli så sjukt kul att träffa henne och alla gamla godingar i Alanya. Återkommer kanske senare idag, who knows.


3

the first day of freedom

Första dagen i mitt liv som jag inte är studerande utan arbetslös.. Känns inte så mycket faktiskt. Blir väl värre i höst när jag kommer hem från Alanya kanske. Får se vad som händer då!

Det är nu 4 dagar kvar tills jag åker. Planet går 10.45 från Landvetter. Jag ska åka hemifrån typ kl 07.45 för att hämta upp Cassandra på centralen ungefär kvart över åtta. Sedan bär det av mot Landvetter där vi helst ska vara två timmar innan planet lyfter, dvs 08.45. Jag måste snart börja packa och jag har fortfarande en del saker att göra innan jag åker.. Fixa med musik, köpa lite småsaker och hämta ut p-piller bland annat. Sen är det avskedsfest på lördag. Mycket att stå i nu! Men det känns bra. Och enligt väderleksrapporten ska det vara pissregn och typ 12 grader den 12 juni, haha. Det kommer att kännas så jävla gött att bara åka ifrån denna skiten! :)


4

något nice eller vad?

I Alanya är det ju faktiskt sommarväder i juni till skillnad från i Sverige.

imorgon smäller det som bara den

DET ÄR FUCKING STUDENT IMORGON!!

Morgondagens schema;

04.30; Gå upp!
06.00; Bli hämtad av Thilda bakom Ica som vanligt I guess.
06.30; Champagnefrukost hos Dagge!
08.00; Ska vara i skolan då.
12.00; Springer uuuuut!
13.00; Flak i ca 1-2 timmar.
Ca 15.00; Hem för att ta en powernap typ.
Ca 17.00; Ut och äta i Göteborg.
22.45: Tåget in till Göteborg och Trädgårn för fetaste studentfesten!

Där mellan middagen och studentfesten ska jag försöka att hinna med en del saker.. Bland annat duscha och göra mig i ordning, dra på en studentmottagning och förfesta.. Får se hur det går, smockfullt schema imorgon alltså. Kommer Att vara vaken i ett helt dygn. Pigg man kommer vara på nationaldagen.



7

men tjena

8 dagar kvar till Alanya om man inte räknar med idag och dagen vi åker. Det är alltså nästan en vecka kvar. Jag dör.


8

just a small town girl

Brännbollstunering, stormvindar och snöfall i Göteborg - välkommen 1 juni! Sommaren är här (eller inte)- 1 juni och 7 grader (kändes som 0) = FAIL!

Förutom det har jag haft en bra dag. Var med Filip, Pekko, Anton ett bra tag och sedan joinade Nelly och Oscar! Vi badade ångbastu och badtunna, hur gött som helst.. Imorgon är det klassfest och esters som gäller. Ska bli skitkul faktiskt. Roligt inlägg detta blev.


10

Min profilbild

Välkommen till min blogg! Mitt namn är Emmy och jag kommer från Lindome som ligger två mil söder om Göteborg. Skriver mycket om Turkiet, min vardag, tankar och upplevelser. Träffade min kärlek i Turkiet sommaren 2012 och har sedan dess spenderat ett år i turistorten Alanya. Flyttade tillbaka till Sverige i början på 2014. Vill ni komma i kontakt med mig så kommentera här på bloggen eller skicka ett mail!

Mail: [email protected]
Instagram: emmythornelof