lyrik till textkommunikationen

Vi har fått en uppgift i textkommunikation som går ut på att skriva två dikter/texter. Sitter och försöker få ner något hyfsat bra, jag känner att mina skills och min insperation tryter dock..

Här är två "dikter" jag skrev nyss.

Coracesium

Längtar likt en blomma att slå ut, likt en våg att slå mot stranden

Tills våren tagit slut och vi skapar spår i sanden

Vill andas fuktig luft, höra tonen i din röst

Rubba mitt förnuft och stanna i sydöst

 

Drömmar

Vägen dit är inte kort och av annorlunda sort

Ingenting kan stoppa mig

Under, över, genom och runt

Ingenting kan stoppa mig

Hav, land, luft och sand

Ingenting kan stoppa mig

it's friday, friday! gotta get down on friday!

Komm hem från skolan fär ca 45 minuter sedan. Övningskörde hem, körde som en galning i en av rondellerna för att sedan köra as sakta på en 70-väg. Några motorstopp blev det också, bra jobbat (asgarv). När FAN ska jag börja bli lite bättre? Aldrig eller? Orkar inte med skiten längre, vill komma över den där gränsen alla tjatar om så febrilt, fml.

För övrigt så är det väldigt skönt att det är fredag och helg. Sen har jag gjort ett fett historiaprov som jag aldrig mer behöver tänka på (förhoppningsvis).

såhär blev fransarna!



En bild där jag ser lite glad ut, det var på tiden! Jag blev jättenöjd med fransarna i alla fall, ska dock tillbaka dit på måndag och fixa det sista.

flickan från det blå

Idag vaknade jag 10 minuter innan jag började.. Kom 50 minuter försent till skolan men men, så kan det gå ibland! Solen skiner i alla fall idag, men det blåser kuling typ. Över en vecka sen jag tatuerade mig nu och den börjar lugna sig lite med kliandet, härligt. Efter skolan idag ska jag till Studio Siss och förlänga mina ögonfransar hos Dagges syrra, ska bli spännande att se hur det blir. Känner att detta är ett väldigt osammanhängade inlägg så kan ju lika gärna fortsätta? Goodie, swaggie!

Gick till ICA Maxi idag på lunchen och köpte godis, det är bara 29 kr/kg där nu så bäst att passa på, nomnom.. Måste RÅplugga till historiaprovet imorgon också.. Franska och ryska revolutionerna. Kan inte ett smack. Bra gjort där Emmy (för typ 100:de gången i rad).

fin konversation

Vi pratade om att bada i Filips "pool" or whatever..

Filip; men gillar inte typ bada å skit när dom e hemma (hans föräldrar)
Jag; E du rädd att de ska se att du inte har nån tvättbräda eller
Filip; rolig du är.. mer rädd att dom ska se hur tjock du är

turkmusik för er som gillar det

Berksan - Ölüyorum


Gökhan Tepe - Söz


Gökhan Keser - En kötü günümüz böyle olsun

balklänning

Jag kommer troligtvis att ha min systers gamla balklänning på balen! För er som inte vet hur min syster ser ut; det är hon med blomman i håret och den ljusrosa klänningen. dock är den mycket mer korallfärgad typ..



söthet på high level

Det är en liten babyuggla!

härligt

Idag har jag haft studiedag. Efter ca 12 timmars sömn åt jag frukost, tränade och sen gick jag ut på promenad! Nu sitter jag här ganska så nöjd ändå. Imorgon är det körlektion kl 15.00, ser inte alls fram emot det :<

Emma, kliar din tatuering nått så in i helvete? Det gör min, blir fan galen :o ARGH!

det är inte lätt när det är svårt haha

Vill börja med att tacka alla för en mycket trevlig kväll/natt igår (och idag)! Ska inte gå in på detaljer här men jävlar vad random grejer det hände igår, hahahah. Aja, kul hade jag i alla fall. Lyckad kväll!

solen, snälla stanna!

Jag vill att detta vädret ska hålla i sig, eller ja det får gärna bli varmare men ni fattar. Det är fredag och klockan är halv fyra. Vad gör alla utom jag en dag som denna vid denna tiden tror ni om inte sitter ute i solen och njuter av tanken av att det är helg.. VILL SLUTA SKOLAN NU OCH GÅ UT I SOLEN! :(

galet

Jag är lite galen.. Jag har ju snålat som fan för att jag sparar till Alanya i sommar. Men för ett tag sen lovade jag mig själv att jag skulle unna mig lite saker jag vill ha för en gångs skull! Så slog till med en tatuering igår som de flesta vet och idag beställde jag tid för fransförlängning.. Den sved lite i plånboken men vad fan, you only live once (försöker intala mig själv att det är ok att spendera 1200 kr på sina ögonfransar)... Heheh. Dock kommer jag att känna mig mycket finare när jag är klar med min egna lilla uppfräschning nu efter vintern så det är totally worth it! 

Tattoo - Klart
Ögonfransförlängning - Torsdag nästa vecka
Klipptid - Måste boka foer faen!

Sen är det lite andra tråkiga saker jag måste ta tag i.. Till exempel naturkunskapuppgiften och körkortet. Good luck Emmy.

here it goes;


Bilden är väl inte den bästa men men.. Här är min efterlängtade tattoo!

kommer inte på någon bra rubrik

Tisdag. En vanlig tisdag liksom, vad ska man säga? Idag har jag varit i skolan, sedan en liten stund på kungsmässan med Emma och Thilda innan det bar av hemåt. Sen har jag slappat lite och sådär, inget speciellt. Detta är med säkerhet det tråkigaste inlägget på länge! Herregud.

Jag måste verkligen ringa min frisör inom kort. Mitt hår ser förfärlig ut.. Sen vill jag väldigt gärna förlänga fransarna så ska ringa och boka en tid snart för det också tror ja allt! Och en sak till, jag ska försöka att börja springa några dagar i veckan trots att jag hatar att springa. Vad gör man inte för att bli lite mer fit? Hahaha!

72 dagar kvar till studenten. Helt galet! Dags att börja köpa klänningar och skor snart eller? Svar ja.

jag vet inte

When I first saw you, I was afraid to meet you. Now that I have met you, I'm afraid to hold you.
And there's nothing we can do except to go where we're supposed to.




ja fast nej

Jag har letat klänningar som en dåre IGEN. Hittade fyra st som såg okej ut, men ingen jag direkt känner att "fan va snygg".. Får väl ta Nellys klänning som hon hade när hon gick ut nian då, känns ju lite lagom kul dock.

en liten uppfräschning av bloggen

Eftersom att det börjar bli vår här i Svealand så tänkte jag göra en lite mer vårig design. Jag tror att den kommer se ut såhär ungefär men det sker ju alltid några ändringar, stora som små. Jag saknar dock en bakgrundsfärg, känns lite tomt utan.. :<

sunday bloody sunday

Tjingeling badring! Idag har jag varit på universeum med Thilda, Frida, Dagge och Emma. Det va faktiskt kul, speciellt regnskogen. Igår var det paarteeey all night long! Jag har inte såvir allt mycket på hela veckan så är väldigt trött nu, känns mindre härligt.

Sista avsnittet på Äkta människor idag också.. Oh my!

Jag, Emma och minken/illern

smått och gott

God förmiddag! Jag sitter nu i skolan och har rast. Igår var jag, Emma och Frida ute på ett litet hemligt uppdrag. Ni får veta vad om ungefär en vecka, spännande va? I'm excited!

Det går inte så jättebra för mig i reseforums reseguide-tävling.. Jag ligger på fjärde plats med 50 röster och den som ligger på första plats har 154 röster, känns ju hopplöst.. En annan sak som inte är så bra är att jag ännu inte har hittat en enda klänning jag gillar till balen, så får typ ut i helgen o leta om jag hinner! Ser inte ut som jag kan åka till Halmstad :<

Och sist men inte minst! Det är nu mindre än tre månader kvar tills jag och Cassie befinner oss i värme och sol. Jag vill åka NU, NU, NU. Bilder på lägenheten kommer väl om typ en månad skulle jag gissa, can't wait to see them.

Roligare inlägg än detta kommer att komma upp senare, keep on.

fight for what you want!

En inspirerande och peppande video för oss som börjat tappa hoppet om oss själva och vår framtid!

dagens snygging

Alltså, jag orkar inte att jag ens gör detta hahah! Skrattar åt migsjälv. Han är artist, gillar låten En Kötü Günümüz Böyle Olsun. Men aja, here he is;




Ganska löjlig bild egentligen, haha!

Gökhan Keser

min reseguide

Jag skrev en reseguide om Alanya och skickade in den till reseguiden.se. Den har nu publicerats och ligger på hemsidan! Jag vet inte riktigt vad de har gjort med bilden och de har även skrivit fel på ett ställe men annars så ser det bra ut tycker jag. Vill du se reseguiden klicka här.

vårkänslor

Ytterligare en dag med sol och en temperatur på 10 grader! Jag vet att det inte kommer att hålla i sig men jag hoppas innerligt att detta vädret stannar kvar..

Jag måste för övrigt boka både klipptid och tatueringstid. Vill bara få allt gjort haha! Jag vill ha körkort, tatuering och snyggt hår NU! (good luck with that)

baby I'm in freefall with you, I'm skydiving

Slutar om ca 5 minuter. Klockan tre ska jag ta den sista Hepatit-sprutan. Får se vad som händer idag.. Kanske kör en forever alone och gör en picknick till migsjälv och går och sätter mig på typ drakberget? Vill iaf ta tillvara på de solstrålar som når oss idag!

Emma, jag har en fråga till dig; Hur gör man så att man får "translate" till bloggen? Skulle vilja ha det nämligen och sett att du har det :)))

no regrets

Har bestämt mig för att tatuera mig innan jag åker iväg! "Everything happens for a reason" på ryggen/mellan slulderbladen/nacken (ni fattar). Har dock inte bestämt mig för vilket typsnitt än, inte heller hur stor den ska vara exakt.

85 dagar kvar till studenten och 92 dagar kvar tills jag åker! Det kommer att gå fort, hoppas att våren här hemma blir varm och fin så kommer tiden att gå ännu fortare. YAY!

Ikväll blir det till och duscha, se näst sista avsnittet av "Äkta människor" och lägga sig. JAG HAR FORTFARANDE INTE GJORT NATURVETENSKAPSUPPGIFTEN FOERFAEN (shame on me).

we're going up up up up, reaching for enfinity

För det första: Loreen vann! Det var det enda rätta. Bra Sverige.

För det andra: Dagens spåkula alltså.... "Du vill gärna vara kär men har inte vågat satsa helhjärtat på ett förhållande. Det är dags att ändra på det. Den rätte är här!". (Dagge du fattar nog hahaha!) (;

För det tredje: Ska snart bege mig upp till pappa och ta med lille söta vovvi på en låång promenad. Det ska bli härligt.

En bild på den söta.


shoppat lite

Bilderna är inte direkt fina osv men tänkte bara visa vad jag har shoppat idag! Jag glömde min dounut, men en sådan har jag också införskaffat! Sen MÅSTE jag ha Escada - Rockin Rio (den blåa), älskar den.. Men 400 kr för 30 ml svider lite. Whatever, här kommer mina inköp!

 

roliga lappar

Tänk att folk kan vara så roliga när de är arga. Sen att de dessutom skriver av sig på en lapp som de sedan sätter upp någonstans i trapphuset, tvättstugan eller likande plats gör det ju bara ännu roligare. Jag kom över några roliga lappar på argalappen.se som jag kände mig skyldig att dela med mig av bara för att de är så roliga.

 

 

blir så trött på sån här skit

apu

Idag är det näst sista dagen på apu;n, tack och lov. Vi har gjort ett magasin men vi har även lagt upp material osv på en blogg. Kolla gärna in den genom att klicka här.

dagens snygging (lol)

Zayn Malik

I'm gonna live my life

Förlåt att jag lägger upp massa musik, men som ni alla vet älskar jag musik och vill gärna dela med mig av sånt jag gillar! :> Dessa två låtar ger mig ett leende på läpparna och de komemr säkerligen spelas flitigt i sommar!


 

fin låt

Arif Akpinar - Ah Be Yar

woooooooooooop

Efter skolan idag råkade jag somna.. Det var skönt, kostigt att jag fortfarande känner för att krypa in under en sten o stanna där ett tag. Anyway, det var väldigt kallt idag! Höll ju på att frysa ihjäl :<
Jag har faktiskt inte direkt något positivt att komma med idag.. JO! En sak. Jag kollade priset på den flygbiljetten som jag och Cassie köpte för några dagar sen, den kostar nu 300 kr mer, mohaha! WIN.

För övrigt hoppas jag på att våren snart anländer.

BTW, är det någon som vill testa detdär gummibjörnar+vodka/barcadi razz med mig someday soon? Är nyfiken på det hahaha.. (forever alone)

somebody that I used to know

Här kommer två covers av en och samma låt, båda två är väldigt bra tycker jag! Tycker att ni ska ta er tid att lyssna på båda två, annars missar ni något.


tatuering

Som ni vet så vill jag tatuera mig. Jag har väldigt svårt för att bestämma mig för vilket typsnitt jag vill ha, men jag vill ha ett fint, skrivstilsaktigt sådant i alla fall. Det får inte vara för mycket grejsimojs så att man inet ser vad det står bara. Jag är ganska så säker på att jag vill ha den i nacken/uppe på ryggen. Vet dock inte hur stor den ska vara... Får lite flipp.

Här är lite typsnitt som jag tyckte va okej;


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vilken är snyggast? Help me! Och om du vet någon annat snyggt liknande så ge det gärna till mig.

tell me how you feel, what's your fantasy?

Smile, and pack your bags real good cause you'll be gone for a while.
Boy tell me how you feel, what's your fantasy?
I see us on a beach down in Brazil. I can put my feet up, be your senorita.
We ain't gotta rush, just take it slow.

We'll be in the high life, soaking up the sunlight. Anything you want is yours.
I had you living life like you should. You say you never had it so good.
La la la la la la. You never had it so good. La la la la la la.



La la la la la la. Never had it so good.

I get it if you need it

Kärleken är stark, men kärleken är svår
Kärleken kommer, kärleken går, men även den består
Det du ser i horisonten är inte alltid det du får

sådär ja!

Flyg bokat till mig och fröken Hammelfelt den 12 juni! Flyget går från Landvetter 10.45, landar i Berlin 11.55. Sen lyfter flyget från Berlin 14.50, så det blir ca 2h i Berlin men det får man väl stå ut med. Planet landar i Antalya 19.00! 1429 kr fattigare, en flygbiljett rikare, nice.

fancy things

...kommer inte detta inlägg att handla om. Idag har jag övninskört landsväg, det gick väl bra.. Bara två motorstopp (hej jag är sämst). Kom nyss hem och ska ut och springa (!) med min kära syster. Får se hur långt lungorna bär. Efter springturen blir det massa god mat, mums can't wait, hihi! Och sist men inte minst; det är äkta människor idag, den serien är faktiskt riktigt bra. Sammanfattningsvis så har detta varit en ganska bra söndag, har fått lite gjort i alla fall.

Saker jag vill göra i veckan som kommer;
- Gå på bio, helt Shoo Bre.
- Ha "julklappsleken" med mina söta klasskompisar Dagge, Frida, Thilda och Emma (fast du inte går i vår klass längre)!
- Träna minst 3-4 ggr.
- Göra något kul i helgen såklart, får se vad som händer.
- Hitta en balklänning (good luck).

Hoppas på en solig vecka fylld med skratt (;

soft dag

Idag har jag gått en riktigt långpromenad med syster och vovven i vårvädret! Härligt härligt. vi beställde pizza för en stund sen, hawaii med kebabsås såklart! Nomnomnom. Försökte fixa pappas ljudanläggning, det gick inte bra :( Pizza, chips och cola ikväll, nyttigt och hälsosamt, i alla fall för själen... Det va väl en fin update? Hejsvejs!

i fotostudion

Jag, Frida, Emma och Thilda är i fotostudion och jobbar! Kanske lägger upp bilder sen :)

känner mig awesome!

GUESS WHAT!? Jag har suttit med en rubikskub i typ 2 timmar och nästan löst hela! Det ni, är lite stolt över migsjälv nu :> Och ni som kan lösa en på typ 5 min kan hålla käften :)

Min profilbild

Välkommen till min blogg! Mitt namn är Emmy och jag kommer från Lindome som ligger två mil söder om Göteborg. Skriver mycket om Turkiet, min vardag, tankar och upplevelser. Träffade min kärlek i Turkiet sommaren 2012 och har sedan dess spenderat ett år i turistorten Alanya. Flyttade tillbaka till Sverige i början på 2014. Vill ni komma i kontakt med mig så kommentera här på bloggen eller skicka ett mail!

Mail: [email protected]
Instagram: emmythornelof