Mitt liv part 2

Att kärlek kan lyfta en när man ramlat och till och med upp över marken och långt ut i rymden. That's fucking amazing. Och att e person kan ha så mycket makt, och då menar jag inte att det behöver vara på ett dåligt sätt. Jag säger bara att just nu är jag en bra bit över marken på grund utav olika orsaker. Det känns bra. Jag ider hur lyckligt lottat jag är som har så fina vänner, fin familj och en totalt underbar pojkvän. Jag är arbetslös, har inget körkort och är inte perfekt men jag är jävligt lycklig. Just sayin'.

Den obekväma sanningen...

....men inte för mig! Mohahaha! (Kolla bilden nedan) Frågade Hasan om denna bilden talade sanning och han svarade att det stämde faktiskt ibland. Förlåt säger jag bara.. Jag sa då att han får väcka mig om det händer igen, för vem fan vill göra sådär mot sin pojkvän? Inte jag i alla fall. Han sa att nej det skulle han inte göra. Jag frågade varför och fick ett gulligt svar tillbaka, "om det händer kommer jag att krama dig". Frågan är ju om han tänker så när det väl händer? Skulle inte tro det va, haha. Jusste, en gång hade jag tydligen tagit båda kuddarna och täcket så han hade legat och frusit under AC;n stackarn... Fast han får väl skylla sig själv när han sätter den på 16 grader. Jag satte den alltid på 25 grader men varje gång var det någon (vem kan någon vara?) som ändrat den till 16-17 grader.
 

Hallå där

Först tänkte jag be om ursäkt för mitt pessimistiska breakdown-inlägg igår. Brukar inte vara sån men alla har vi våra dagar.. Idag är det inte en sån dag, och tacka gud för det! Och söta ni är som har kommenterat, pussgurkor är vad ni är haha!
 
Idag red vi för första gången sen jag kom hit. Det var trevligt men känner redan av träningsvärken i röven.. Blir väl till att gå som en annan (fult ord, think you know which one) imon. En sak till innan jag går, Matilda har en cp-skadad katt som heter Legolas. Han e fan en av de ballaste katterna jag träffat! Så jävla skön lirare asså. När han springer in my heart.

Mitt liv

Jag är så jävla hurtig och hälsosam att jag snart kollapsar! Går snabba promenader eller joggar ungefär 2-3 gånger i veckan, men är minsann ute och gör något varje dag! Går ner med bullen till postlådan, det är ändå typ 20-30 meter och en liten uppförsbacke på vägen tillbaka. Jag äter nyttigt också serni. Började att vara nyttig för två dagar sen, och idag när jag var på bio var jag till och med så duktig att jag bytte ut colan mot en loka. Till det rena vattnet från Loka brunn blev det lösgodis och baconsnacks. Shit vad bra mitt liv är! Och sen ska vi inte tala om min feta inkomst.. Är helnöjd och ligger nu på en nivå jag tycker känns bra. Jag kan göra det jag vill ovh det är väl allt som räknas? Jag stannar hemma mest hela tiden och försöker hitta på saker att göra av sånt jag redan har, vem har råd att lägga pengar på kläder, nöjen och resor egentligen? Ingen! Att stanna hemma och rita, diska och titta på AFV vill jag göra livet ut.
 
 
Hörrni, hoppas att ingen tog detta seriöst nu. Får bara lite flipp på folk som skriver på facebook 24/7 om hur bra deras liv är. Ja, jag är avundsjuk på många och deras framgångar, det erkänner jag. Men snälla folks, tagga ner liiiiiite! Sånna som jag blir kanske inte överlyckliga när man läser om hur... nä ska sluta nu HAHA. Keep smiling, keep shining allihop!! En vacker dag blir det min tur :)

Tack!

Ville bara tacka Cassandra, Frida och Johanna för att ni har kommit med tips och hjälpt mig angående jobb. Uppskattas verkligen jättemycket! Det var allt jag ville säga i detta inlägget :)

Har "E" istället för 3G

Ja, det är ett ganska stort problem.. Internetet är sjukt segt, tack Tele2 för att jag får det internet jag betalat för! Så, det är därför jag e lite slow här på bloggen.. Förlåt för det. Men man tappar liksom suget när allt går i sloowmotion.
 
Men, från det ena till det andra! Det märks att vintern är på G. Det blir mörk sjukt tidigt nu.. Det är redan mörkt ute och klockan är bara halv fyra. Inte konstigt man blir trött och nedstämd. Tur jag har Matilda att leka med i alla fall. Annars hade jag väl isolerat mig..? Aja, har sökt ytterligare typ fem jobb sen jag kom till Sundsvall så nu är jag väl uppe i ca 30 jobb. Har sökt 30 jävla jobb och knappt fått något svar ens.. Snacka om att det e svårt att få jobb? Nästan alla kräver att man har minst 2-3 års erfarenhet inom det jobbet, körkort, utbildning.. Vem fan behöver tre års erfarenhet inom städ för att kunna städa? Pallar inte mer asså. Jag är desperat nu, NÅGON SOM VET NÅGOT JOBB ELLER SÅ? Hör mer än gärna av er till mig då. Det kan vara vad som helst (nästan). Jag har liksom inga pengar kvar nu, måste till och med be mamma och pappa om pengar och hur kul är det? Känner mig som en liten snyltare. Blir väl tvungen att jobba i Alanya nästa sommar om jag ska kunna åka dit. För vad ska jag annars få pengar ifrån? Åhhhhh. Skit. Jag vill ju kunna leva lite liksom. Kunna köpa nått klädesplagg i månaden, gå ut någon gång då och då osv. Men det e ju bara att fetglömma sålänge man inte har pengar (såklart). Jag som måste ha massor av pengar till nästa sommar för att kunna vara i Turkiet, börjar få panik nu mina vänner! Help me someone, please.
 
Lite bilder på mig och min middag igår, hehe.

En vanlig dag

Nu ska jag skriva vad vi håller på med under dagarna, haha. Förvänta er inget actionfyllt nu. Vi brukar vakna typ 11 och då går vi och äter frukost och kollar lite tv. Sen fixar vi lite i stallet, tar ut vovvarna och kanske bär lite ved. Sen blire lite chill, kanske en promenad med Vicent (en av hundarna). Det händer även att vi dansar lite och leker i Talking Funny Mirrors på Matildas iPad. Sen äre dags för middag. Efter det så blir det antingen tv eller film sen lite damp på det. Brukar väl lägga oss mellan 22 och 01? Det är ju meningen att vi ska rida också men den hästen jag ska ha e halt så det är bara att vänta.
 
Och nu ska jag berätta hur många djur det finns här på gården, haha. Håll i hatten mina vänner! Sex hästar, två hundar, 14 katter och tre kaniner. Ojoj! Kanske tar lite bilder på alla djur någon dag och lägger upp? Eller vill ni det, annars skiter jag it va.

Sundsvall

Ja, nu har jag fixat internet till datorn! Dock är det dåligt men ska försöka blogga lite då och då i alla fall. Har varit i sundsvall en vecka nu och tänkte lägga upp lite bilder som tagits under tiden.
 

 
 
Aa, det blev ju inte så många direkt.. Alla bilder ser ju typ likadana ut.. Kuuuul.

Från telefonen

Jag bloggar från telefonen nu och jag gillar inte att göra det.. Tänkte bara säga att jag lever och kommer tillbaka då vi får internet så jag kan använda min dator. Höres!

Hur jag tecknar

Jag började ju teckna lite igen för ett tag sen som ni kanske vet. Har gjort det lite då och då sedan dess. Nu är inte denna bilden den bästa men ändå, inte det som är det viktiga! Tänkte lägga upp en liten "tutorial" på hur jag gör. Alltså bilder från början till slut! Kan ju vara lite kul att se kanske?
 

Snart åker jag från Lindome

Ja, snart så tar jag min sjukt feta väska och drar ner till tågstationen. Hoppas att jag får upp den på tåget haha.. Eftersom att jag kommer att ha ganska tråkigt på tåget idag så kommer jag nog att uppdatera här en del. Kul med lite omväxling, hehe. Ska bli jävligt kul att åka, har sett fram emot detta ett tag nu! Men ja, vi hörs senare.
 
P.S. Tack till Emma och Dagge som kommeterade förra inlägget, kommer att sakna er också! Men vi ses snart igen :)
 

Valiz hazirlamak

Kvällen innan avgång! Har varit i stan en snabbis idag för att införskaffa lite småsaker jag ville ha innan jag åker. Foundation, telefonskal, schampoo och balsam bland annat! Snart ska vi äta en riktigt go middag och kolla lite tv. Efter det ska jag packa klart. Gud alltså, sjukt mycket man ska ha med sig.. Ska i alla fall bli jäääävligt roligt! Längtar! Kommer säkert att uppdatera massa imorgon då jag har internet på tåget.. Hejs

Tre låtar jag kunde skrivit själv, typ

Tänker lägga upp tre låtar jag nästan kunde skrivit själv under den första tiden i Alanya. Två angående kärlek och en som rör vänskap! Hoppas ni också känner igen er lite.
 
Låt 1
Denna låt lyssnade jag och Cassie på i Alanya (i början typ) och skrattade gott åt oss själva. Kände igen oss väldigt väl i disneyprinsessan Megs feelings där.. Har bara tagit med de partierna som jag lika gärna kunde skrivit själv, hehe. Säger bara Meg, I know how you felt.
 
Jag:
Finns det ett pris för verklig dumhet?
Då har jag redan vunnit..

De grekiska gudinnorna:
Vem är det du lurar? Han är allt du tänker på.
Hur du kan bygga murar, men vi ser och kan förstå.
Du försöker att glömma, du kan inte glömma. Han är allt för dig.
 
Jag:
Helt fel lägg av! Inte jag inte här.
 
De grekiska gudinnorna:
Du svimmar snart.. Underbart du är kär.
 
Jag:
Sånt trams lägg av, inte jag, inte kär.
 
De grekiska gudinnorna:
Fortsätt att förneka vem du är och vad du känner.
Men vi är ju dina vänner, dags att du förstår.
Nu vet du vad vi tror; ja att du har, ja du har fel.
 
Jag:
Ta't lugnt lägg av inte jag, inte här!
 
Dem:
Ge upp och se vad det är, du är kär.
 
Jag:
Nej, som jag sa inte jag, inte kär.
 
 
Låt 2
Denna låt beskriver väl hur jag kände för H då vi precis träffats.
 
I've seen you twice, in a short time
Only a week since we started
It seems to me, for every time
I'm getting more open-hearted

I was an impossible case
No one ever could reach me
But I think I can see in your face
There's a lot you can teach me
So I wanna know;

What's the name of the game?
Does it mean anything to you?
What's the name of the game?
Can you feel it the way I do?
Tell me please, 'cause I have to know

And you make me talk
And you make me feel
And you make me show
What I'm trying to conceal
If I trust in you, would you let me down?
Would you laugh at me, if I said I care for you?
Could you feel the same way too?
I wanna know
The name of the game

Your smile, and the sound of your voice
And the way you see through me
Got a feeling, you give me no choice
It means a lot to me
 
 
Låt 3
Haha fy fan vad härlig denna låten är! Beskriver väldigt bra hur jag kände mig när jag var med mina goa vänner i Alanya. Kvällar, dagar, nätter, vänskap, nice.
 
Släpp allt och känn hur vi lättar
Finns inget som kan fucka det jag känner just nu
För ikväll så är vi hjältar, staden är vår
Vi gör saker som man inte får, tillsammans kan vi gå mot rött

Lämnar allting bakom mig
Ikväll så går vi över gränser
För vi kan göra vad som helst
Så låt oss ta vår chans, oavsett dag och natt, låt solen ta ett varv

För vi kan göra allting plus lite till
Klockan tickar fort men här står tiden still
Och doften utav sommar känns i luften som sveper förbi

Och jag försöker njuta av det medans jag kan
Inga moln, bara gatorna som leder oss fram
Tillsammans kan vi visa dom hur fel dom har haft
Och hoppas att de också kommer ge detta en chans

Har chillat i solen hela dagen och vandrat igenom den del av staden som jag föredrar
Tar dagen som den kommer, aldrig några höga krav
Vännerna ska jag möta snart, ikväll så tar vi över stan

Det är så jag väljer att spendera min tid
Så låt dom säga vad dom vill om hur jag lever mitt liv
Och om vi känner för att göra något dumt ikväll,
så är det lugnt min vän

För även om solen går ner, så kommer den att gå upp igen
Och imorgon när vi lunkar hem, har vi bara minnena kvar,
utav en brinnande stad och jag minns hur vi sa
vi sa: Släpp allt, känner du hjärtat det slår nu
längtan är över det är äntligen vår tur.
Känslan av att nått bättre är vårt nu..
För ikväll, så är vi hjältar!

 
Dessa tre låtar (och många fler låtar också såklart) var the story of my life de 2-3 första veckorna i Alanya! Den sistnämnda höll dock i sig hela sommaren ;)
 

Tillbaka till mamma

Nu är jag tillbaka hos mamma, Dotegården och Lindome centrum! Kallt som fan i lägenheten.. Ska försöka hinna med lite grejer innan jag beger mig till Sundsvall på tisdag. Ska hinna med att fixa lite här hemma, tvätta alla kläder jag vill ha med, umgås lite med vänner och sånt. Inget märkvärdigt egentligen. Måste köpa ya hörlurar för mina är sönder, sen måste jag fixa ett skal/skydd till min telefon också.
 
Imorgon är det Halloweenfirande för min del och eftersom att jag inte har någon kostym får jag fixa nått av de kläder jag har.. Får se vad det blir. Bilder kommer nog komma upp på söndag i alla fall haha! Nu ska jag fortsätta med ett lite hemligt projekt och städa lite.

Dagens sanning

Why do we close our eyes when we dream, when we kiss and when we feel a moment? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart.
 

Eh ja

Jag har inte dirket något kul att skriva om idag. Jag och Nelly var ute och gick i över en timme med Felix i höstrusket, jag städade huset, vi kollade på film och sedan lagade vi mat. Inget speciellt som hände med andra ord. Återkommer kanske senare med något lite roligare är det här haha, får se. Om inte så hörs vi imorgon!

Min profilbild

Välkommen till min blogg! Mitt namn är Emmy och jag kommer från Lindome som ligger två mil söder om Göteborg. Skriver mycket om Turkiet, min vardag, tankar och upplevelser. Träffade min kärlek i Turkiet sommaren 2012 och har sedan dess spenderat ett år i turistorten Alanya. Flyttade tillbaka till Sverige i början på 2014. Vill ni komma i kontakt med mig så kommentera här på bloggen eller skicka ett mail!

Mail: [email protected]
Instagram: emmythornelof