Min vikt?

Hahah. Innan Turkiet (i juni) vägde jag 59kg. När jag kom hem nu i januari vägde jag 65kg. Jag har alltså gått upp sex kilo. Ok fine, det gör väl inget. Jag tänkte att eftersom att jag kommer att äta mycket bättre och röra mig mer än vad jag gjorde i Turkiet så borde jag gå ner i vikt igen. Men icke. Vägde mig nu efter ca 1,5 månad i Sverige och så står det 65,8kg? Vad är det för fel tro? Mina baggyjeans sitter ju tight nu och vissa jeans kan jag inte ens ha längre.. Buhuu.
 
Någon som har någon teori?

Hoppas på en tidig vår

Lite mer än två veckor har nu passerat sen Han åkte.. Känns som det har gått två månder. Hur klarar jag ens detta? Jaja. Under dessa två veckor har jag fixat lite i mitt rum och mina kläder, sökt jobb, träffat mina fina vänner, börjat träna lite smått och försökt att sätta upp mål och såntdär. Har försökt att hålla mig underhållen och få gjort lite nyttiga saker. 
 
Jag var ute på en promenad i solen igår och gissa vad jag såg!? Blommor! Fatta, blommor i februari.. Hoppas verkligen på en tidig vår och en lång varm sommar, det behöver jag. 

Ute i trollskogen

Igår kom Emma hit till Lindome och räddade min alla hjärtans dag, haha. Vi var ute och fotade i skogen, pratade om allt möjligt och åt lite mat. Tänker lägga upp lite bilder från igår. Emma har fotat och jag har redigerat (dessa bilder). Vill ni se mer av hennes bilder klicka HÄR.
 
 

Usch

These covers may keep me warm at night,
but they can't take your place cause they never gonna hold me tight..
 
And these pillows may let me rest my head.
But they can't kiss me goodnight and  warm up this cold bed.
 
 
:)

Då var man här igen

Min andra halva åkte tillbaka till Turkiet i måndags efter tre veckor här i Sverige. Känns förjävligt. Ensamt, tomt, tyst, är rastlös och har inte långt bort till tårar nästan hela tiden. Tar flera timmar att somna och ja, vad ska man säga.. Vet att det blir bättre snart men usch vad jobbigt det är. Vi har ju inte gjort slut och ingen av oss har lämnat denna världen och ändå känns det så jävligt. 
 
Var

Universeum

Idag har vi varit på Universeum. Det var ett tag sedan jag var där och måste säga att "teknikdelen" har blivit mycket sämre (eller jag äldre?). Aporna var lätt dagens höjdpunkt, så otroligt söta. Efter Universeum åkte vi upp i Gothia Towers för utsikt. 
 
 

Ramberget

Idag var vi på en liten sightsing i Göteborg. Vi åkte till Ramberget, Älvsborgsbron och avslutade på Frölunda Torg. Synd att det var så mulet, grått och trist bara.. Hade varit roligare om solen kikat fram. Här kommer det i alla fall några bilder från Ramberget. 
 
 

Ridning

Idag åkte vi till stallet så Hasan skulle få prova på att rida! Det gick jättebra, är så stolt så. Jag tog mig några varv själv också, så underbar känsla att vara uppe på hästryggen! Det var tyvärr nått fel på min kamera så bilderna blev suddiga.. Men bjuder på några ändå. 
 
 

Stockholm

Här kommer det lite bilder från våra två dagar i Stockholm! 
 
 

Min profilbild

Välkommen till min blogg! Mitt namn är Emmy och jag kommer från Lindome som ligger två mil söder om Göteborg. Skriver mycket om Turkiet, min vardag, tankar och upplevelser. Träffade min kärlek i Turkiet sommaren 2012 och har sedan dess spenderat ett år i turistorten Alanya. Flyttade tillbaka till Sverige i början på 2014. Vill ni komma i kontakt med mig så kommentera här på bloggen eller skicka ett mail!

Mail: emmythornelof@live.se
Instagram: emmythornelof