Svensk sommar

Sverige för i hela helvete, vad håller du på med? SOMMAR är det nu, inte höst, inte vår och inte vinter. Jag vill ha värme och sol! Vill kunna åka till stranden, gå i shorts och linne och njuta av sommaren. Är besviken på den svenska sommaren i år. Jag har i och för sig tillbringat mina två senaste somrar i Turkiet och blivit väldigt bortskämd med sol. Såg verkligen fram emot att få vara i Sverige nu och få njuta av den svenska sommaren, men fy vad jag ångrar mig nu.. Blir det inte bättre väder i juli och augusti vet jag inte vad jag gör alltså.
 
 

Dagge strikes again

Frida gjorde det igen, jävla KING! Hennes blogg hittar du HÄR.
 
 

Två år

Idag är det två år sedan vi två blev ett par. Jag hade alrig kunnat föreställa mig att jag skulle träffa mitt livs kärlek i Turkiet, men det gjorde jag. 

Jag har lärt mig otroligt mycket under dessa två år, jag har mognat och insett vad äkta kärlek är. Jag kunde inte haft en mer förstående och snäll pojkvän. Tillsammans har vi tagit oss igenom distans, kulturkrockar, tårar, skratt, äventyr, Alanya och outhärdig saknad.  

I love you. 

Lite hemlisar

Jag pendlar ju som en jojo fram och tillbaka mellan Turkiet och Sverige. Men vad gör man inte för kärleken? 
 
Jag åkte dit en vecka i smyg på en sista minuten, endast flygstol, med Jennie och kom hem för snart en vecka sedan. Veckan var underbar för min del men tyvärr blev Hasan typ magsjuk de två sista dagarna.. Förutom det så var denna veckan perfekt! Sol, bad, romatiska middagar på Mini Mutfak och moppeäventyr uppe i bergen. Haha. 
 
Nästa gång vi ses blir väl i augusti tror jag, men allt beror ju på om jag kommer in på universitetet till hösten. Ska få svar den 11 juli, om ca två veckor. Väntar spänt kan jag ju säga! 
 
 
Hoppas att ni alla hade en trevlig midsommar trots det kalla vädret!

Earn money easily

Vill du tjäna lätta pengar? Jag vet ju att några av mina läsare och även jag har använt/använder såkallat affliateprogram för att tjäna en extra slant. Det innebär att man lägger ut reklam på sin hemsida och får en liten summa pengar varje gång någon klickar på den etc. 
 
Nu har det kommit någon ny liknande sida som betalar mycket bättre. Jag följer "Dolda jobb" på facebook och det var där jag hittade denna sidan. Jag registrerade mig i alla fall, värt ett försök! 
 
Edit 24/6-12: Verkar som att detta var en bluffsida för jag kan inte hitta den längre. 

Sommar

Jag älskar känslan av att ha hela sommar framför sig. Då spelar det knappt någon roll om man är pank. 

Min profilbild

Välkommen till min blogg! Mitt namn är Emmy och jag kommer från Lindome som ligger två mil söder om Göteborg. Skriver mycket om Turkiet, min vardag, tankar och upplevelser. Träffade min kärlek i Turkiet sommaren 2012 och har sedan dess spenderat ett år i turistorten Alanya. Flyttade tillbaka till Sverige i början på 2014. Vill ni komma i kontakt med mig så kommentera här på bloggen eller skicka ett mail!

Mail: emmythornelof@live.se
Instagram: emmythornelof