I en bokskog

Jag och Frida skulle egentligen fotat på en maskrosäng men alla de där vita plupparna hade flugit bort under dagen.. :( Vi åkte runt lite och hittade en fin bokskog som vi fotade lite i. Har inte fått bilderna på henne än, så de får komma i ett annat inlägg! 
 
Fotograf: Frida Gustafsson
 
Lite lagom frissigt hår.. 

Hej verklighet?

Eftersom att jag har varit arbetslös i tre månader nu så måste jag gå på en heltidsaktivitet för att få 148kr/dag. Börjar 08.30 och slutar 16.00, måndag till fredag, i sex veckor. 

Känns lagom kul men ska väl vara glad att jag bor i Sverige. Är detta bra eller dåligt tycker ni?

Syrrans bal igår

Tog några bilder på Götaplatsen igår innan jag och mamma lämnade "lilla" Nelly för bal på Valand! Jag är lite stolt över hur fint Nellys hår blev.. Kanske borde extraknäcka som hårfixare inför finare event? ;)

 

Waterfall photoshoot

...med Daggzor! Jag och Frida (Daggzor, Dagge, Daggi, Daggidagg, Daggsi, kärt barn har många namn) begav oss till ett jättefint vattenfall utanför Fjärås där vi höll på i typ 2,5 timmar! Det va jättekul och ljuset va perfekt, det hade precis sltat att regna. Jag har inte fått/sett alla bilder än men fick hela 24 bilder idag. Laddar upp några nu och resten renare när jag fått dem, hehe. 
 
Det var tack vare Frida och hennes kickass-kamera som bilderna blev så bra. Tackar <3
 
 
 

Vuxenpoäng

Jag har nu körkort! Jag skrev teoriprovet och gjorde uppkörningen den 6 maj, alltså för tre dagar sedan, och klarade det på första försöket! 62/65 på teorin fick jag till och med, inte illa va? 
 
Har bara kört pappas automatväxlade bil sen jag körde upp dock.. Inte så bra kanske. Jag visste redan innan att jag skulle bli totalt förälskad i automat. Mitt körkort kommer väl på måndag eller tisdag skulle jag tippa på, spännande. 
 
Har även jobbat min första vecka på förskolan. Jag städar alltså två kvällar i veckan, inget mer. Är i STORT behov av pengar och söker fortfarande jobb. Det går inte så bra. Verkar inte ens som att jag kan få jobb på Coop forum (har lämnat in mitt CV där tre gånger när de har sökt folk)..

Min profilbild

Välkommen till min blogg! Mitt namn är Emmy och jag kommer från Lindome som ligger två mil söder om Göteborg. Skriver mycket om Turkiet, min vardag, tankar och upplevelser. Träffade min kärlek i Turkiet sommaren 2012 och har sedan dess spenderat ett år i turistorten Alanya. Flyttade tillbaka till Sverige i början på 2014. Vill ni komma i kontakt med mig så kommentera här på bloggen eller skicka ett mail!

Mail: emmythornelof@live.se
Instagram: emmythornelof