Jag är galen

Jag är ju helt störd i huvudet! Har bokat min elfte (!!) resa till Turkiet nu. Jag trotsade skoln och valde att följa mitt hjärta, igen. Visst blir det jobbigt och det krävs att jag tar ansvar för mina studier även när jag är i Turkiet. Det blir svårt men det kommer vara värt det! 
 
Kommer att vara i Alanya denna gången, i hela tre veckor (21/12-10/1). så det blir till att fira jul och nyår där i år också. Ska bli helt underbart att få träffa min lilla älskling igen! Ska även bli kul att träffa alla fina vänner som kommer att vara där. Can't wait. 

Såhär busig känner jag mig nu! :)
 

Nyklippt

Var o klippte mig igår och klippte upp mitt hår. Saknar mitt tjocka hår redan, men jag vänjer mig nog. Lockade håret i morse, var bara tvungen att testa om det var lättare nu när det inte är så tjockt, det var det typ inte hahaha. 
 
 
 
 
 

Min profilbild

Välkommen till min blogg! Mitt namn är Emmy och jag kommer från Lindome som ligger två mil söder om Göteborg. Skriver mycket om Turkiet, min vardag, tankar och upplevelser. Träffade min kärlek i Turkiet sommaren 2012 och har sedan dess spenderat ett år i turistorten Alanya. Flyttade tillbaka till Sverige i början på 2014. Vill ni komma i kontakt med mig så kommentera här på bloggen eller skicka ett mail!

Mail: emmythornelof@live.se
Instagram: emmythornelof