13

Idag är det faktiskt inte vilken dag som helst. Idag såg jag Göteborg och Lindome för första gången på tre månader. Det var även exakt tre månader sedan jag lade mina ögon på Hasan för första gången. Oj oj säger jag bara! Nu ligger jag i min egna mjuka säng, dock är det lite ensamt. Ätit taccos med mamma och syster, gottigott. 
 
Jag fick en väldig lust att börja fixa i mitt rum, ska nog göra det snart. Fint ska det bli!
 
Kommentarer
Dagge säger:

Mys!(:
VÄLKOMMEN HEM!<3

Svar: Tack Dagge :D <3
Emmy Thörnelöf

2012-09-14 | 15:01:25
Carina säger:

Hej! Kul att läsa din blogg! Jag skulle så gärna vilja att du skriver och berättar om hur du och Hasan träffades. Kanske har du redan gjort det men jag har läst från början och inte hittills hittat ett inlägg om det.
Hälsningar Carina

Svar: Hej Carina! Jättekul att du gillar min blogg :D dock är jag inte alls så aktiv längre.. Blir bara nått inlägg då och då tyvärr. Självklart kan jag göra ett inlägg om hur vi träffades. Har du också turkisk kille?
Emmy Thörnelöf

2014-08-09 | 07:01:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Min profilbild

Välkommen till min blogg! Mitt namn är Emmy och jag kommer från Lindome som ligger två mil söder om Göteborg. Skriver mycket om Turkiet, min vardag, tankar och upplevelser. Träffade min kärlek i Turkiet sommaren 2012 och har sedan dess spenderat ett år i turistorten Alanya. Flyttade tillbaka till Sverige i början på 2014. Vill ni komma i kontakt med mig så kommentera här på bloggen eller skicka ett mail!

Mail: [email protected]
Instagram: emmythornelof