Fika på stan

Tog mig en sväng in till centrum idag för att möta upp Cassandra! Vi fikade och tittade oss omkring lite innan vi åkte hem igen. Har turkiskalektion om sju minuter, så får bli ett snabbt inlägg! Tänkte bara lägga upp lite bilder från idag, som till 90% består av turkish delight (turkiskt godis). Titta och njut!
 
 
Kommentarer
Rebecca&Mathias säger:

Låter som en härlig dag & allt det där såg grymt gott ut! Ha en fortsatt fin kväll! :)

Svar: Ja det har varit en bra dag idag faktiskt! Full rulle från början till start. Rekommenderar att prova detta godis någon gång :) Tack detsamma!
Emmy Thörnelöf

2013-11-19 | 17:59:45
Bloggadress: http://twoplusone.se
Robin säger:

Turkiskt godis har jag faktiskt aldrig testat förut. För turkisktpeppar räknas väl knappast som riktigt Turkiskt godis? :P

Härlig bilder hur som helst ^^

Svar: Hahah, turkarna vet nog knappt själva vad turkisk peppar är för något.. Är du i Turkiet någon gång så prova! :) Tack så mycket!
Emmy Thörnelöf

2013-11-19 | 19:18:10
Bloggadress: http://thegamingground.com/
Robin säger:

Haha! Jag förstod väl nästan det xD Det tänker jag absolut göra =) Det var så lite så!

2013-11-20 | 18:53:30
Bloggadress: http://thegamingground.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Min profilbild

Välkommen till min blogg! Mitt namn är Emmy och jag kommer från Lindome som ligger två mil söder om Göteborg. Skriver mycket om Turkiet, min vardag, tankar och upplevelser. Träffade min kärlek i Turkiet sommaren 2012 och har sedan dess spenderat ett år i turistorten Alanya. Flyttade tillbaka till Sverige i början på 2014. Vill ni komma i kontakt med mig så kommentera här på bloggen eller skicka ett mail!

Mail: [email protected]
Instagram: emmythornelof