Då var man här igen

Min andra halva åkte tillbaka till Turkiet i måndags efter tre veckor här i Sverige. Känns förjävligt. Ensamt, tomt, tyst, är rastlös och har inte långt bort till tårar nästan hela tiden. Tar flera timmar att somna och ja, vad ska man säga.. Vet att det blir bättre snart men usch vad jobbigt det är. Vi har ju inte gjort slut och ingen av oss har lämnat denna världen och ändå känns det så jävligt. 
 
Var
Kommentarer
Dagge säger:

<3 det är inte kul att vara ensam): finns här för dig finaste!
Var

Svar: Nej fy :( Detsamma! <3
Emmy Thörnelöf

2014-02-12 | 21:35:16
Dagge säger:

Varför skrattade du inte åt mitt "var" hahahah jag tyckte ju det va jätte kul... hahha <3 ( du skrev samma sak i ditt inlägg...)

Svar: Hahah ja jag vet, ingen aning om vad jag skulle skriva där och orkar inte ändra det.. Tyckte det va lite kul när du skrev det, visade det inte bara ;)
Emmy Thörnelöf

2014-02-14 | 10:38:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Min profilbild

Välkommen till min blogg! Mitt namn är Emmy och jag kommer från Lindome som ligger två mil söder om Göteborg. Skriver mycket om Turkiet, min vardag, tankar och upplevelser. Träffade min kärlek i Turkiet sommaren 2012 och har sedan dess spenderat ett år i turistorten Alanya. Flyttade tillbaka till Sverige i början på 2014. Vill ni komma i kontakt med mig så kommentera här på bloggen eller skicka ett mail!

Mail: emmythornelof@live.se
Instagram: emmythornelof