Frågetecken

Förlåt för att jag lämnade er med obesvarade frågor i förra inlägget (som jag skrev haha ♥). Jo det är såhär att Matilda bor i Sundsvall. Nu undrar ni säkert vem hon är. Träffade henne i Alanya i juni detta året då hon bodde med Sandra som jag känner sen tidigare. Så det blev ju att vi hängde en del alla fyra (jag, Cassandra, Sandra och Matilda). För typ en månad sen tror jag så åkte Matilda tillbaka hit till Alanya och flyttade in till mig och Cassie. Så hon har bott här länge nu och ja, det var så iden kom till.

Jag vill flytta bort från Göteborg och Lindome för att jag inte vill och klarar av att se samma saker hela vintern. Jag behöver något nytt att se och lära nu när jag kommer tillbaka till Sverige. Jag behöver liksom bli "underhålld" kan man säga.. Och sen är det skönt att ha någon som vet vad man pratar om hela tiden, vilket Matilda gör i och med att hon varit här med mig och oss nästan hela sommaren :) Lite svårt att förklara allt men hoppas att ni förstår lite bättre nu i alla fall.

Och nu när jag ändå är igång så kan jag ju meddela att Cassie åkte hem inatt. Fy fan säger jag bara. Så van att träffa dig varje dag, jag har ju för i helvete bott med dig i nästan tre månader. Snart åker Sandra iväg från Alanya hon med.. Det känns verkligen som att en familj splittras. Vi har liksom hängt ihop i vått och torrt, helvete och heaven hela sommaren. Träffats typ varje dag, skrattat och gråtit, delat med oss av våra hemligheter och verkligen lärt känna varandra. Kommer sakna er otroligt mycket, och framförallt oss tillsammans. Har verkligen fått vänner för livet denna sommaren och funnit kärleken, tack för allt!

En bild på oss alla fyra;


Älskling

Du är världens bästa människa, tack för allt du gör för mig.
Förlåt för att jag är en idiot ibland..
Love /Matilda

Lycka

Jag gick från att vara typ smått deppig till att känna lyckorus på någon minut. Jag fick goda nyheter av min kära att jag, Matilda och Adam är välkomna att bo i Hans lägenhet i en vecka innan vi beger oss av mot kylan och Sverige. Den lägenheten vi har bott i hela sommaren ska vi vara ute ifrån den 2 september vilket betyder att vi egentligen var tvugna att åka hem då. Men nu stannar vi till den 8-9 september. Vet inte exakt vilket datum jag lämnar Turkiet men det blir någon gång där. Jag ska flyga till Stockholm med Matilda och Adam för att hälsa på farmor och kanske hinner med hela släkten!
 
Jusste, jag kommer förmodligen att flytta till Sundsvall i november och stanna där ett tag.

Välkomstutgång (?)

Johanna kom till oss igår (eller idag egentligen i och med att klockan var ca halv 4 på morgonen/natten). Så ikväll ska vi ut och dricka fishbowl på Los Angeles (aka Losen Angels haha)! Så Alanya min kära, bered dig på ännu en fartfylld natt full med kaos och äventyr och glöm inte att ta mig hem lika säkert som du gjort nu i snart tre månader.
 
Här kommer några random festbilder!
  
 
 
 

Det blir inget

Jag vill inte åka hem. Lipar redan o har inte ens beställt någon biljett än.. What to do?

tjugosjätte augusti tvåtusentolv

På tal om det förra inlägget så har det inte hänt mig något direkt, utan jag fick ta hand om en lite för full vän (kort sagt). Ikväll blire fest!

Jättekuuuuuul(inte)

Världens värsta natt. Och sen blir man väckt av ett telefonalarm som man inte kan stänga av på tre min på grund av att telefojäveln har åkt ner någonstans i soffan/mellan sofforna blabla. Kan tyckas vara jordens minsta problem om man jämför med denna mardrömsnatten så ska väl vara glad att det var ett larm som väckte mig och inget annat. Fy fan säger jag bara, vill aldrig mera uppleva detta.

Fairytale

Återigen en bildbomd. en bild säger mer än tusen ord sägs det ju, därför hoppas jag att jag inte uttråkar er med massa bilder (endast). Vet helt enkelt inte vad jag ska skriva så låter bilderna tala för sig själva!
 

Stranden

Tjofaderittan hej hej! Nu bär det av ner mot beachen efter en stadig frulle (ett ägg haha). Nu jävlar ska jag bli brun(are)! Hörs hej!

The morningsun is turning red

 Har egentligen inte så mycket att säga så här kommer några bilder.
 

Tre quotes, weyho

Always together and never apart.
Maybe in distance, but never in heart.
 
-------
 
Missing someone gets easier everyday because even though you are one day further from the last time you saw them, you are one day closer to the next time you will.
 
-------
 
Distance is a test of love. Many will fail, but for those who can mesure it have the answer; true love.
 
 
:)

Harbour

Jag är lite dålig på att blogga har jag märkt. För det första har jag liksom inte tänkt så mycket på att ta bilder så fort jag gör något och för det andra så har jag inte haft så stor lust. Men igår så tog vi lite bilder i hamnen i alla fall! Jusste, min sötis och Hüseyin (Cassandras sötis) har typ bott hos oss mer eller mindre den senaste veckan. Så det har blivit så att vi har hängt en del vilket har varit väldigt trevligt måste jag säga. Aja, här kommer bilderna från igår, enjoy!
 

Annu en konversatıon

Igar sa var jag, Hasan, Cassıe och Sandra pa Kınarestaurang. 
 
Sandra: Jag vıll ha musslor!
Och för att vara lıte snall mot Hasan sa skulle jag översatta vad hon sa.
Jag: She want mussles.
Alla:Hahahah LOL osv

En tıll konversatıon fran mıddagen;
 
(Det var en flakt som blaste as mycket sa at haret flög omkrıng hejvılt nar man skulle ata)
 
Sandra: Vı alla tre skulle raka av oss haret assa.
Sandra: Da skulle vı se ut som vandrande snoppar!

Min profilbild

Välkommen till min blogg! Mitt namn är Emmy och jag kommer från Lindome som ligger två mil söder om Göteborg. Skriver mycket om Turkiet, min vardag, tankar och upplevelser. Träffade min kärlek i Turkiet sommaren 2012 och har sedan dess spenderat ett år i turistorten Alanya. Flyttade tillbaka till Sverige i början på 2014. Vill ni komma i kontakt med mig så kommentera här på bloggen eller skicka ett mail!

Mail: emmythornelof@live.se
Instagram: emmythornelof