vettig kille

Trillade in på en killes blogg nyss och började läsa lite. Han heter Viktor Frisk och har skrivit ett väldigt bra inlägg som jag tyckte att så många som möjligt ska läsa, därför publicerar jag det här på min blogg!

"Budar, tjejer, flickor och kvinnor! Vem har skapat era sjuka ideal? Vem har sagt till er hur ni ska se ut, vem hetsar er till att vara lika smala som skyltdockorna man ser i skyltfönster, igår satt jag med några av mina killpolare och diskuterade hur ni tjejer tänker. Kurvor är snyggt, det är ett tecken på en bra hälsa och framförallt att man mår bra!

Ni Har skapat er egna uppfattningar och vad som är snyggt och inte? En tjej som är nöjd med sig själv och mår bra är en tjej iallafall jag skulle vilja bygga upp en framtid med.

Var nöjda med er själva istället, låt ingen trycka ner er de är oftast de som trycker ned er som mår sämst själv. Det gäller att bygga en bra självkänsla och våga lita på sig själv, självsäkerhet. Vi är alla olika och det är det som gör oss speciella. Tro på dig själv och fatta greppet om din kropp, och glöm inte kurvor är sexigt! Eller vad säger ni andra?"

Kommentarer
Emma säger:

Fattar inte heller hur tjejer (inklusive mig) tänker..

2012-05-06 | 20:52:33
Bloggadress: http://grannis.blogg.se/
Thilda säger:

Fast vadå, om han skriver att tjejer med kurvor är sexigt så är ju det ett ideal. De som är genetiskt jättesmala ska ju också kunna vara nöjda med sig själva, de kan också vara hälsosamma och det kan också vara "sexigt" som han skriver, tycker det är en bra tanke av en kille men fel att uttrycka sig så.. Aja.

2012-05-06 | 21:37:42
Bloggadress: http://thildazimmergren.blogg.se/
Frida säger:

Alltså det är ju precis som Thilda skriver (fan att hon hann före (;). Att säga "kvinnor SKA HA kurvor!" är ju som att kasta skit på de smala, och de "för" kurviga tjejerna. Alltid finns det ett ideal. Det som skulle hjälpa alla kvinnor (och män, för hallå, det finns manliga ideal också.) är att helt enkelt skita helt och hållet i utseendet och strunta i att skriva "riktiga kvinnor ska si och så" & "riktiga män ska si och så". Men kommer det hända? I doubt it.

2012-05-06 | 21:48:40
Bloggadress: http://fridaliljeberg.blogg.se/
Dagge säger:

Åh Viktor, han är snygg!(:

2012-05-06 | 22:44:38
Bloggadress: http://mysweetestthings.blogg.se/
Emma säger:

Hahaha alla är jätteseriösa och sen kommer la Dagge där!

2012-05-07 | 10:58:20
Bloggadress: http://grannis.blogg.se/
Frida säger:

Tänkte också på det Emma! Lite ironisk kommentar med tanke på att det handlar om utseende. (;

2012-05-07 | 13:52:51
Bloggadress: http://fridaliljeberg.blogg.se/
Dagge säger:

Hahahaha men vadå, orkar inte kommentera när jag har läst det innan.. (:

2012-05-07 | 23:50:21
Bloggadress: http://mysweetestthings.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Min profilbild

Välkommen till min blogg! Mitt namn är Emmy och jag kommer från Lindome som ligger två mil söder om Göteborg. Skriver mycket om Turkiet, min vardag, tankar och upplevelser. Träffade min kärlek i Turkiet sommaren 2012 och har sedan dess spenderat ett år i turistorten Alanya. Flyttade tillbaka till Sverige i början på 2014. Vill ni komma i kontakt med mig så kommentera här på bloggen eller skicka ett mail!

Mail: [email protected]
Instagram: emmythornelof