Turkiet

Jag skulle vilja att alla som läser detta skriver en kommentar där ni sammanfattar era tankar och er bild av Turkiet som ni hade innan ni varit där (om du inte varit där än behöver du inte bry dig om det senaste såklart). Det kan räcka med några ord. Jag vill bara veta hur andra ser/såg på Turkiet innan de åkte dit och om bilden liknade min. Så snälla, dela med er av era tankar!
 
Uppföljning på detta inlägg kommer.
Kommentarer
Emma säger:

Hmm..
jag var i Turkiet första gången 2007 (alanya) och då var jag ju 14 år och visste inte mycket om livet och världen så jag hade inte så mycket fördomar och sånt.

Men jag såg det som vilket "sol och bad" ställe som helst antar jag. Varmt, strand, människor som försöker locka in en på olika affärer och restauranger haha. Och det var ju sant :)

2012-09-30 | 20:08:04
Bloggadress: http://grannis.blogg.se
Frida säger:

Jag vet inte hur jag såg på det. Ett varmt land med massa turkar som försöker sälja skit till en.
När jag var där var jag ju mest på hotellet så upplevde väl inte landet på det sättet.

2012-10-01 | 23:25:41
Bloggadress: http://fridaliljeberg.blogg.se
Annie säger:

Jag var i Turkiet för första gången förra sommaren, med mina vänner. Tankarna då: ett sol och bad ställe, perfekta stället att blir sjukt solbränd på :) god mat, ja tänkte väl mest det blir som alla andra solsemestrar jag gjort.
Men PANG, jag blev kär i en kille där under den smestern.
Nu är mina tankar ett underbart land, med fantastisk kultur,härliga människor, fortfarande mycket sol och bad, men så otroligt mycket mer.
Jag har lärt mig så otroligt mycket sedan jag träffade min kille och jag älskar de delar av Turkiet som inte är turistorterna, vilket inte går att förklara om man inte varit där och upplevt det själv :)

2012-10-05 | 22:54:56
Bloggadress: http://anniel.blogg.se
madde säger:

Det är precis som alla andra skrivit.

Åker man dit en gång så vill man oftast tillbaka. Själv ska jag bosätta mig där nästa sommar. Can't wait. Turkiet har så mycket att erbjuda.

Svar: Ja!Nämen vad kul! Hur går det med lägenhet? När ska du ner och hur länge stannar du? Svara på mail ([email protected]) eller i en kommentar!
Emmy Thörnelöf

2012-10-07 | 21:07:40
Bloggadress: http://nyyberg.blogg.se
madde säger:

Jag åker nog ner i maj och stannar tre månader, eller så åker jag i juni. Har inte bestämt mig ännu. Måste passa med jobbet här hemma också. Och sedan har jag två lägenheter att välja mellan. Försöker dock hitta en lite billigare :) men det ska bli fantastiskt roligt.

Ska du ner dit igen?:)

2012-10-08 | 19:32:48
Bloggadress: http://nyyberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Min profilbild

Välkommen till min blogg! Mitt namn är Emmy och jag kommer från Lindome som ligger två mil söder om Göteborg. Skriver mycket om Turkiet, min vardag, tankar och upplevelser. Träffade min kärlek i Turkiet sommaren 2012 och har sedan dess spenderat ett år i turistorten Alanya. Flyttade tillbaka till Sverige i början på 2014. Vill ni komma i kontakt med mig så kommentera här på bloggen eller skicka ett mail!

Mail: [email protected]
Instagram: emmythornelof