Värmen räddar mig

Alltså, I'm thrilled. Känns ju skittråkigt att inte fira jul med familjen och att inte få fira nyår med mina vänner hemma i Sverige. Men se här vad som fick mig på bättre humör! Det kommer vara 19-20 grader under jul och nyår vilket känns helt underbart! Julen är räddad! 
 
 
Kommentarer
Rebecka säger:

Ja tack nu när jag kommer ner!! :D

Svar: Du har tur du! Ses på nyår :D
Emmy Thörnelöf

2013-12-18 | 17:46:31
Bloggadress: http://xbecka.blogg.se
Sissel säger:

Mer enn deilig med varme nå etter den kuldeperioden vi hadde forrige uke. Fy så kaldt det var, og har aldri fryse så intenst før her i Alanya!

2013-12-18 | 21:27:17
Bloggadress: http://hayatiim.com
Frida säger:

Firar Hasan jul?

Svar: De firar jul här faktiskt. MEN inte alls som oss. De pyntar bara o så, inga julklappar, gran, julmat osv. Jag sa att jag hade köpt en julklapp till honom så hoppas han fattade hinten ;)
Emmy Thörnelöf

2013-12-19 | 21:25:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Min profilbild

Välkommen till min blogg! Mitt namn är Emmy och jag kommer från Lindome som ligger två mil söder om Göteborg. Skriver mycket om Turkiet, min vardag, tankar och upplevelser. Träffade min kärlek i Turkiet sommaren 2012 och har sedan dess spenderat ett år i turistorten Alanya. Flyttade tillbaka till Sverige i början på 2014. Vill ni komma i kontakt med mig så kommentera här på bloggen eller skicka ett mail!

Mail: emmythornelof@live.se
Instagram: emmythornelof