Ta tag i livet lite

Jag har fått en kick i röven av någon/något(?) och sökt två utbildningar till hösten. Grundskolelärare med inriktning årskurs 1-3 och den andra med inriktning årskurs 4-6, Idrott och Hälsa. Tror att utbildningen är 3,5-4 år lång, hittar inte någonstans. När jag äntligen känner att jag vill studera för att bli något nu så hoppas jag verkligen att jag kommer in. 
 
Jag har även skrivit in mig på boplats.se och sökt ett antal lägenheter och på förbo har jag varit medlem länge. Jag har ju varken pengar eller inkomst men lika bra att börja söka redan nu ändå. 
 
Ska dessutom på intensivkurs för körkort B i april. hoppas att det går vägen!
 
Känns väldigt skönt att i alla fall startat något bra inför framtiden. Det enda jag saknar nu är ett jobb jag tycker om. Har sökt till massa butiker, Stena Line, andra kryssningsfartyg, telefonförsäljare (usch) och funderar på att ringa hemtjänsten.. 
 
 
 
Kommentarer
Frida säger:

Jag går ju grundlärare 4-6 samhällsorienterande ämnen. Fyra år är utbildningen.
Vi kan ju flytta ihop och dela böcker och allt (;

2014-03-21 | 20:01:53
Frida säger:

Tips! Jensens på Frölunda torg söker servitris! Gå in på deras hemsida

Svar: Tack ska kolla!
Emmy Thörnelöf

2014-03-21 | 20:03:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Min profilbild

Välkommen till min blogg! Mitt namn är Emmy och jag kommer från Lindome som ligger två mil söder om Göteborg. Skriver mycket om Turkiet, min vardag, tankar och upplevelser. Träffade min kärlek i Turkiet sommaren 2012 och har sedan dess spenderat ett år i turistorten Alanya. Flyttade tillbaka till Sverige i början på 2014. Vill ni komma i kontakt med mig så kommentera här på bloggen eller skicka ett mail!

Mail: emmythornelof@live.se
Instagram: emmythornelof